Laatste nieuws over sancties
21 t/m 40 (van 86 artikelen)
11 dec 11:01
Turkije verwerpt de nieuwe sancties die de Europese Unie het land oplegt vanwege gasboringen in de Middellandse Zee bij Griekenland en Cyprus.
11 dec 3:34
De EU-leiders zijn het eens geworden over uitbreiding van sancties tegen Turkije vanwege illegale gasboringen in de Middellandse Zee bij Griekenland en Cyprus.
10 dec 20:26
Door de Amerikaanse sancties tegen Iran worden internationale geldtransacties geblokkeerd
9 dec 17:42
De Europese Unie gaat meer Turken en Turkse bedrijven straffen voor het boren naar gas in betwiste delen van de Middellandse Zee. Alle EU-landen kunnen daarmee leven, zeggen hoge EU-diplomaten.
7 dec 11:23
De aankondiging van Iran om meer uranium te gaan verrijken baart Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk grote zorgen.
2 dec 9:50
De verkozen Amerikaanse president Joe Biden is niet direct van plan de importheffingen op Chinese goederen te schrappen.
18 nov 19:56
Iran zal "automatisch" zijn nucleaire verplichtingen weer nakomen als de nieuwe Amerikaanse president Biden de sancties tegen het land opheft.
5 nov 11:02
Frankrijk zinspeelt op nieuwe sancties tegen Turkije. Dat zei de Franse minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drian in een interview met radiozender Europe 1.
26 okt 10:51
China stelt sancties in tegen Amerikaanse bedrijven die betrokken zijn bij wapenverkopen aan Taiwan.
7 okt 14:38
De Tweede Kamer voelt niets voor persoonsgerichte sancties van Europa tegen president Ilham Aliyev van Azerbeidzjan en zijn naaste omgeving vanwege de oorlog in Nagorno-Karabach.
30 sep 17:08
De Tweede Kamer wil dat er Europese sancties komen tegen Chinese personen en bedrijven die betrokken zijn bij mensenrechtenschendingen tegen Oeigoeren in Xinjiang.
17:47
De Europese Unie legt voor het eerst sancties op aan schenders van het wapenembargo voor Libië.
20 sep 10:27
Iran vraagt de wereld de "roekeloze acties" van de Verenigde Staten te veroordelen.
20 sep 8:46
De Verenigde Staten hebben in de nacht van zaterdag op zondag eenzijdig aangekondigd dat de VN-sancties tegen Iran weer van kracht zijn.
19 sep 9:09
Het Chinese ministerie van Handel heeft zaterdag bekendgemaakt wanneer wordt opgetreden tegen "onbetrouwbare entiteiten" die op een lijst zijn geplaatst.
18 sep 15:10
Filmpjesapp TikTok en chatapp WeChat mogen vanaf komende week niet meer in Amerikaanse appstores worden aangeboden.
28 aug 15:30
De Europese Unie dreigt met nieuwe sancties tegen Turkije als Ankara niet bereid is tot diplomatiek overleg over de omstreden gas- en olieboringen in de Middellandse Zee.
20 aug 17:39
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo, gaat donderdag naar de Verenigde Naties om internationale sancties tegen Iran nieuw leven in te blazen.
20 aug 4:28
De Amerikaanse president Donald Trump wil dat de Verenigde Naties alle eerder opgeschorte sancties tegen Iran opnieuw instellen.
15 aug 8:35
Tot groot ongenoegen van de Verenigde Staten wordt een wapenembargo tegen Iran door de VN-Veiligheidsraad niet verlengd.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi