Laatste nieuws over sancties
41 t/m 60 (van 124 artikelen)
28 mrt 6:35
De Amerikaanse minister Antony Blinken van Buitenlandse Zaken waarschuwde zaterdag dat de sancties van China tegen twee Amerikanen, die de behandeling van Oeigoeren door Peking hebben veroordeeld, "ongegrond" zijn.
18 mrt 15:39
De Europese Unie houdt verdere sancties tegen kopstukken van het Turkse staatsoliebedrijf voorlopig op zak.
17 mrt 12:59
De Europese Unie straft vier Chinese functionarissen en een instantie of bedrijf voor het schenden van de mensenrechten van Oeigoeren.
11 mrt 22:22
De Europese Unie wil China straffen voor het schenden van de mensenrechten van de Oeigoerse moslimminderheid in de regio Xinjiang.
9 mrt 21:21
De Verenigde Staten hebben de eerste sancties onder president Joe Biden afgekondigd tegen Iran.
5 mrt 3:10
De Verenigde Staten hebben donderdag (lokale tijd) nieuwe handelssancties aangekondigd tegen Myanmar als reactie op de staatsgreep van het leger begin februari.
3 mrt 17:45
Het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag heeft uiteindelijk officieel besloten de Israëlische oorlogsmisdaden in de Palestijnse gebieden te onderzoeken.
26 feb 21:49
Het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft wegens de brute moord op journalist Jamal Khashoggi een voormalig adviseur van de Saoedische kroonprins en een elite-eenheid van het koningshuis op de sanctielijst gezet.
22 feb 10:59
De Europese Unie maakt zich op voor sancties tegen de coupplegers in Myanmar. Die moeten enkel hen en niet de Myanmarese bevolking treffen
19 feb 9:48
Iran heeft vrijdag herhaald dat alle Amerikaanse sancties van tafel moeten.
10 feb 20:04
De Verenigde Staten voeren nieuwe sancties in tegen de legerleiders die vorige week een staatsgreep pleegden in Myanmar.
7 feb 11:44
Iran zal geen eerder gemaakte afspraken over zijn nucleaire programma meer naleven, als de Amerikaanse regering niet eerst de sancties tegen het land intrekt.
2 feb 13:42
Nederland gaat pleiten voor nieuwe EU-sancties tegen het militaire regime van Myanmar. Dat zei minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking dinsdag.
27 jan 21:12
Israël is bezorgd over de plannen van de Verenigde Staten om de sancties op te heffen die de voormalige regering van Donald Trump had opgelegd aan het Internationaal Strafhof (ICC)
21 jan 11:34
Het Chinese besluit om op de dag van de machtswisseling in de VS sancties in te stellen tegen topfunctionarissen uit de ambtsperiode van Donald Trump, valt slecht bij de nieuwe Amerikaanse regering.
20 jan 18:45
China heeft sancties opgelegd aan 28 Amerikanen uit of rond de regering van ex-president Trump.
14 jan 21:05
Londen gaat bedrijven straffen die profiteren van gedwongen arbeid door de islamitische bevolkingsgroep van de Oeigoeren.
25 dec 9:46
Iran heeft een manier gevonden om toch de beschikking te krijgen over miljoenen coronavaccins, ondanks de sancties die de Verenigde Staten tegen het land hebben ingesteld.
11 dec 11:01
Turkije verwerpt de nieuwe sancties die de Europese Unie het land oplegt vanwege gasboringen in de Middellandse Zee bij Griekenland en Cyprus.
11 dec 3:34
De EU-leiders zijn het eens geworden over uitbreiding van sancties tegen Turkije vanwege illegale gasboringen in de Middellandse Zee bij Griekenland en Cyprus.
< 1 2 3 4 5 > >>