Laatste nieuws over sancties
61 t/m 79 (van 79 artikelen)
19:01
Het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) heeft disciplinaire maatregelen genomen tegen vier functionarissen van de politie-prefectuur van Marrakech.
14 aug 17:02
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan wil een boycot op Amerikaanse elektronica zoals iPhones van Apple.
14 aug 11:01
De Marokkaanse regering waarschuwde vertegenwoordigers in de financiële en zakelijke sectoren van het land tegen de handel met Iran.
6 aug 17:04
Europese bedrijven die handeldrijven met Iran of economisch actief zijn in het land worden vanaf dinsdagochtend zes uur juridisch beschermd tegen Amerikaanse sancties.
27 jul 9:30
De Verenigde Staten dreigen Turkije met sancties als dat land de Amerikaanse predikant Andrew Brunson niet snel laat gaan.
28 mei 16:04
De Europese sancties tegen het Syrische regime worden met een jaar verlengd tot 1 juni 2019.
22 feb 22:00
De Europese Unie zet stappen om sancties te treffen tegen Myanmar vanwege de voortdurende moorden en verkrachtingen door veiligheidstroepen in de deelstaat Rohingya.
30 okt 15:01
Webshops die hun verplichtingen niet nakomen, worden harder aangepakt.
12 sep 9:19
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft maandag nieuwe sancties opgelegd aan Noord-Korea.
6 aug 22:00
Tientallen politieagenten werden onlangs gestraft voor het opzettelijk uitschakelen van bodycams die zijn opgezet om corruptie te bestrijden.
3 jul 22:00
Na zich de woede van de Koning op de hals te hebben gehaald zullen een kolonel en verscheidene agenten van de gendarmerie, beschuldigd van ernstige wandaden, overgeplaatst worden naar de stad Laayoune.
29 mei 13:10
De Europese Unie heeft maandag de sancties tegen het Syrische regime met een jaar verlengd vanwege de onderdrukking van de bevolking.
6 mrt 22:01
De Marokkaanse voetbalbond (FRMF) heeft besloten om noch de "Wydad Casablanca" noch "Chabab Rif Al Hoceima" supporters te bestraffen na de gewelddadige incidenten, die plaatsvonden in de straten van Alhoceima.
21 dec 12:41
Bij de wedstrijd Marokko-Ivoorkust, voor de kwalificatie van het WK 2018, floot het Marokkaanse publiek door het volkslied van Ivoorkust en maakten zij gebruik van lasers.
25 okt 20:08
Groot-Brittannië en Frankrijk willen Syrië met sancties straffen voor het gebruik van gifgas. De landen willen dat in de Veiligheidsraad van de VN aan de orde stellen.
16 okt 14:46
Iran keurt nieuwe sancties die de Europese Unie tegen het land heeft getroffen af.
28 nov 11:47
De Arabische Liga heeft zondag ingestemd met stevige sancties tegen Syrië.
22 nov 17:00
Iran heeft zich dinsdag niet onder de indruk getoond van de nieuwe sancties die de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Canada hebben afgekondigd.
26 okt 23:15
De Verenigde Staten gaan sancties instellen tegen het leger van Iran en drie Iraanse banken om de Amerikaanse belangen en burgers te beschermen.
<< < 2 3 4

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi