Laatste nieuws over saoedi-arabie
1 t/m 20 (van 950 artikelen)
11 jan 19:19
Een sambashow met schaars geklede danseressen heeft in Saoedi-Arabië voor veel ophef gezorgd.
8 jan 20:19
De Saoedische prinses Basmah bint Saud en haar dochter Suhoud zijn na bijna drie jaar gevangenschap vrijgelaten.
4 jan 19:28
Franse aanklagers zijn een terrorisme-onderzoek gestart naar de explosie op 30 december in Saoedi-Arabië vooraf aan de start van de Dakar Rally.
3 jan 18:33
De Saoedische koning Salman krijgt volgende maand de Turkse president Recep Tayyip Erdogan op bezoek.
30 dec 18:09
Uit vrees voor de oprukkende coronavariant Omicron verplicht Saoedi-Arabië het dragen van mondkapjes binnen en buiten.
27 dec 1:45
Sinds het begin van de burgeroorlog in Jemen hebben rebellen via luchtaanvallen 59 Saoedische burgers gedood, dat meldt Saoedi-Arabië in een verklaring.
23 dec 21:13
Sinds het vliegverbod van de Marokkaanse autoriteiten zijn duizenden Marokkanen in het buitenland gestrand, onder wie pelgrims die in Mekka de Umrah uitvoerden.
15 dec 22:19
Mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch heeft een oproep gedaan aan alle grote internationale sterren om hun duurbetaalde optredens komende week in Saoedi-Arabië af te zeggen.
15 dec 18:32
Saoedi-Arabië is klaar om de betrekkingen met Israël te normaliseren zodra de Joodse staat akkoord gaat met het voorstel van het Arabisch Vredesinitiatief uit 2002.
14 dec 14:20
De officier van justitie eist tien jaar cel en tbs met dwangverpleging tegen Mohamed A. (41), die wordt verdacht van het beschieten van de ambassade van Saoedi-Arabië in Den Haag eind vorig jaar.
13 dec 14:47
Zwitserse aanklagers hebben een onderzoek gesloten naar een mogelijke smeergeldaffaire rond de Spaanse koning-emeritus Juan Carlos.
8 dec 14:05
Frankrijk blijkt dan toch geen verdachte te hebben gearresteerd van de spraakmakende moord op de Saoedische journalist en regimecriticus Jamal Khashoggi.
8 dec 6:12
In Frankrijk is een van de verdachten van de spraakmakende moord op de Saoedische journalist en regimecriticus Jamal Khashoggi opgepakt.
7 dec 17:38
De grote Amerikaanse hotelketen Hilton Worldwide is van plan zijn aanwezigheid in Saoedi-Arabië enorm te gaan vergroten.
6 dec 1:41
Hoewel Justin Bieber via sociale media meerdere smeekbedes kreeg om niet op te treden in Saoedi-Arabië na afloop van de Formule 1 Grand Prix op zondag heeft de zanger toch acte de présence gegeven.
2 dec 14:00
Amnesty International heeft Max Verstappen aangemoedigd zich uit te spreken over de mensenrechtensituatie in Saoedi-Arabië.
1 dec 11:05
De Omicron-variant van het coronavirus wordt in steeds meer landen vastgesteld.
29 nov 13:49
De energieminister van Saoedi-Arabië maakt zich geen zorgen over de impact van de nieuwe Omicron-variant van het coronavirus op de vraag naar olie.
24 nov 16:01
Techconcern Apple heeft een aanklacht ingediend tegen een bedrijf dat in opdracht van overheden iPhones hackt.
24 nov 9:39
President Joe Biden heeft 110 landen uitgenodigd voor een virtuele topconferentie met als thema democratie, maakte het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken dinsdag (lokale tijd) bekend.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi