Laatste nieuws over saoedi-arabie
181 t/m 200 (van 829 artikelen)
16 sep 12:03
De Jemenitische Houthi-rebellen sluiten meer aanvallen op olie-installaties in Saoedi-Arabië niet uit. Die infrastructuur kan volgens een woordvoerder van de opstandelingen op "ieder moment" opnieuw worden bestookt.
16 sep 9:48
De prijzen van ruwe olie stegen maandag fors, in reactie op de aanval op twee olie-installaties in Saudi-Arabië.
15 sep 11:42
Iran wijst de beschuldigingen van de Verenigde Staten dat het land achter de aanval op twee olievelden in Saoedi-Arabië zou zitten van de hand.
14 sep 13:24
Houthi-rebellen uit Jemen hebben de verantwoordelijkheid opgeëist voor aanvallen op twee olievelden in Saoedi-Arabië.
13 sep 17:09
In Saoedi-Arabië is het voor vrouwen niet toegestaan ​​om in het openbaar te verschijnen zonder abaya, het lange zwarte gewaad.
13 sep 16:26
Een Franse rechtbank veroordeelde donderdag prinses Hassa bint Salman tot 10 maanden gevangenisstraf
10 sep 20:09
Saoedi-Arabië heeft de afgelopen maanden in het kader van project Gateway KSA meer dan 200 influencers uitgenodigd voor een snoepreisje
10 sep 17:19
Bert van Marwijk heeft met de Verenigde Arabische Emiraten een eerste stap gezet op weg naar deelname aan het wereldkampioenschap voetbal van 2022 in Qatar.
9 sep 14:21
De Saoedische minister van energie zegt dat het land van plan is om twee kernreactoren op te zetten
8 sep 8:17
Prins Abdulaziz bin Salman van Saoedi-Arabië is benoemd tot de nieuwe minister van Energie. Dat is een van de belangrijkste ministerposten in Saoedi-Arabië.
3 sep 14:08
De Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk zouden medeplichtig kunnen zijn aan oorlogsmisdaden in Jemen. Deze westerse landen bewapenen de Saoedische coalitie die in Jemen burgers verhongert als oorlogstactiek.
1 sep 14:12
Bij een luchtaanval op een gebouw dat als gevangenis werd gebruikt in het zuidwesten van Jemen zijn volgens de Houthi-rebellen zeker zestig mensen om het leven gekomen.
29 aug 16:32
De Jemenitische regering zegt dat haar troepen zijn gebombardeerd door de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Dat gebeurde volgens het Jemenitische ministerie van Buitenlandse Zaken in de zuidelijke steden Aden en Zinjibar.
25 aug 22:14
Op het vliegveld in de Saoedische stad Jizan zijn een onbekend aantal doden en gewonden gevallen door circa tien raketten, meldt de Turkse nieuwszender TRT.
23 aug 23:21
De Graafschap heeft afscheid moeten nemen van Youssef El Jebli. De 26-jarige middenvelder, smaakmaker bij de 'Superboeren', gaat in Saudi-Arabië voetballen voor Al Faisaly.
21 aug 14:16
Saoedi-Arabië is begonnen met het opheffen van de reisbeperkingen die golden voor vrouwen in dat land.
11 aug 10:02
Het Saoedische staatsolieconcern Saudi Aramco, de grootste exporteur van ruwe olie ter wereld, maakt mogelijk op korte termijn zijn debuut op de beurs.
11 aug 2:34
De separatisten in het zuiden van Jemen die het presidentieel paleis in havenstad Aden in handen hebben gekregen, zijn akkoord gegaan met een staakt-het-vuren dat werd voorgesteld door Saoedi-Arabië.
8 aug 10:12
Saoedi-Arabië heeft contact opgenomen met andere olieproducerende landen om te bespreken wat ze kunnen doen om de dalende olieprijs tot staan te brengen.
1 aug 19:08
Facebook heeft honderden 'nepaccounts' uit Saoedi-Arabië verwijderd van mensen die volgens Facebook banden hebben met de regering uit dat land.
<< < 8 9 10 11 12 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi