Laatste nieuws over saoedi-arabie
241 t/m 260 (van 900 artikelen)
23 sep 9:07
De Britse premier Boris Johnson denkt dat Iran achter de aanval van ruim een week geleden op twee Saoedische olie-installaties zat.
21 sep 8:28
De Verenigde Staten sturen troepen en raketinstallaties naar Saoedi-Arabië om de luchtverdediging te verstevigen.
20 sep 22:38
Jemenitische Houthi-rebellen willen stoppen met het afvuren van raketten en drones op Saoedi-Arabië, mits de aanvallen op Jemen ook stoppen.
20 sep 18:54
President Donald Trump heeft sancties opgelegd aan de centrale bank van Iran. De Amerikaanse president doet dat als vergelding voor de luchtaanval op twee olie-installaties in Saoedi-Arabië.
19 sep 17:36
De voormalige autocratische leider van Tunesië is dood. Zine al-Abidine Ben Ali (83) overleed volgens zijn advocaat in Saoedi-Arabië, waar hij in ballingschap leefde. Hij zou ernstig ziek zijn geweest.
19 sep 13:08
Iran heeft opnieuw gewaarschuwd dat het geen aanvallen accepteert in de crisis rond de recente aanvallen op Saoedische olie-installaties.
18:13
Saoedi-Arabië heeft restanten getoond van raketten en drones die gebruikt zouden zijn bij de aanval op de olie-industrie in het land.
11:22
De beschuldiging van de Verenigde Staten dat Iran achter de aanval op twee olie-installaties in Saoedi-Arabië zit, is volgens de Iraanse president Hassan Rohani bedoeld om de druk op zijn land te verhogen. Dat meldt de Iraanse staatstelevisie.
08:13
Saoedi-Arabië neemt deel aan de internationale missie onder leiding van de Verenigde Staten om de scheepvaart te beschermen in de Straat van Hormuz.
16 sep 19:47
In een boodschap aan de Saoedische koning Salman veroordeelt de Marokkaanse vorst de "agressie" die "een bedreiging voor de vrede en wereldwijde stabiliteit" vormt.
16 sep 17:33
De EU herhaalde maandag dat het belangrijk is om de feiten vast te stellen achter de drone-aanvallen op twee olie-faciliteiten van het staatsbedrijvenoliemaatschappij Saudi Aramco in Saoedi-Arabië.
16 sep 12:03
De Jemenitische Houthi-rebellen sluiten meer aanvallen op olie-installaties in Saoedi-Arabië niet uit. Die infrastructuur kan volgens een woordvoerder van de opstandelingen op "ieder moment" opnieuw worden bestookt.
16 sep 9:48
De prijzen van ruwe olie stegen maandag fors, in reactie op de aanval op twee olie-installaties in Saudi-Arabië.
15 sep 11:42
Iran wijst de beschuldigingen van de Verenigde Staten dat het land achter de aanval op twee olievelden in Saoedi-Arabië zou zitten van de hand.
14 sep 13:24
Houthi-rebellen uit Jemen hebben de verantwoordelijkheid opgeëist voor aanvallen op twee olievelden in Saoedi-Arabië.
13 sep 17:09
In Saoedi-Arabië is het voor vrouwen niet toegestaan ​​om in het openbaar te verschijnen zonder abaya, het lange zwarte gewaad.
13 sep 16:26
Een Franse rechtbank veroordeelde donderdag prinses Hassa bint Salman tot 10 maanden gevangenisstraf
10 sep 20:09
Saoedi-Arabië heeft de afgelopen maanden in het kader van project Gateway KSA meer dan 200 influencers uitgenodigd voor een snoepreisje
10 sep 17:19
Bert van Marwijk heeft met de Verenigde Arabische Emiraten een eerste stap gezet op weg naar deelname aan het wereldkampioenschap voetbal van 2022 in Qatar.
9 sep 14:21
De Saoedische minister van energie zegt dat het land van plan is om twee kernreactoren op te zetten
<< < 11 12 13 14 15 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi