Laatste nieuws over saoedi-arabie
281 t/m 300 (van 915 artikelen)
23 aug 23:21
De Graafschap heeft afscheid moeten nemen van Youssef El Jebli. De 26-jarige middenvelder, smaakmaker bij de 'Superboeren', gaat in Saudi-Arabië voetballen voor Al Faisaly.
21 aug 14:16
Saoedi-Arabië is begonnen met het opheffen van de reisbeperkingen die golden voor vrouwen in dat land.
11 aug 10:02
Het Saoedische staatsolieconcern Saudi Aramco, de grootste exporteur van ruwe olie ter wereld, maakt mogelijk op korte termijn zijn debuut op de beurs.
11 aug 2:34
De separatisten in het zuiden van Jemen die het presidentieel paleis in havenstad Aden in handen hebben gekregen, zijn akkoord gegaan met een staakt-het-vuren dat werd voorgesteld door Saoedi-Arabië.
8 aug 10:12
Saoedi-Arabië heeft contact opgenomen met andere olieproducerende landen om te bespreken wat ze kunnen doen om de dalende olieprijs tot staan te brengen.
1 aug 19:08
Facebook heeft honderden 'nepaccounts' uit Saoedi-Arabië verwijderd van mensen die volgens Facebook banden hebben met de regering uit dat land.
30 jul 12:45
In de Amerikaanse Senaat is geen tweederdemeerderheid om een veto van president Donald Trump te verwerpen. Dat veto van Trump kwam tegen een wet die een wapenverkoop aan Saoedi-Arabië afwees.
26 jul 16:06
Saoedi-Arabië laat geen reizigers meer toe die uit de Democratische Republiek Congo komen vanwege angst voor de besmettelijke ziekte ebola.
22 jul 14:03
De verklaring van het Saoedische ministerie belooft dat de autoriteiten hun best zullen doen zodat de Christchurch-nabestaanden hun hadj "in alle gemak en comfort" kunnen uitvoeren.
20 jul 9:11
Saoedi-Arabië gaat Amerikaanse soldaten toelaten in het land. Dat heeft de Saoedische koning Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed bekendgemaakt, meldt staatspersbureau SPA.
21:23
Rapper 50 Cent en Janet Jackson zijn toegevoegd aan de line-up van het omstreden concert dat donderdag in Saoedi-Arabië plaatsvindt.
20:24
Voorheen werden Umrah-pelgrims beperkt tot verblijf in de heilige steden Mekka, Medina en de havenstad Jeddah
13:24
Saoedi-Arabië is het enige Islamitische land dat eist dat alle winkels vijf keer per dag sluiten tijdens het gebed.
15 jul 16:12
De jonge Marokkaanse sportschoolmedewerker werd zondag in een gym in Saoedi-Arabië neergestoken door een Saoedische burger
10 jul 15:08
Hassa bin Salman wordt beschuldigt van medeplichtigheid aan vrijheidsberoving en geweld nadat ze haar lijfwacht zou hebben opgedragen een loodgieter in Parijs te mishandelen.
9 jul 21:01
Nicki Minaj cancelt een optreden in Saoedi-Arabië. Zij wil met deze stap duidelijk maken het niet eens te zijn met het gebrek aan vrouwen- en lhbt-rechten en vrijheid van meningsuiting in het land.
8 jul 9:06
Prinses Rima bint Bandar Al-Saud werd in april bij koninklijk besluit benoemd als eerste Saoedische vrouwelijke ambassadeur
5 jul 19:21
Woede over concert Nicki Minaj in Saoedi-Arabië. De rapper is geboekt voor het Jeddah World festival later deze maand.
4 jul 13:12
Opnieuw ophef over een optreden in het Wahhabi-koninkrijk.
30 jun 15:51
Minister-president Mark Rutte vindt het "prima verdedigbaar" dat koningin Máxima bij de G20-top in Japan sprak met de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman, zonder de moord op journalist Jamal Khashoggi ter sprake te brengen.
<< < 13 14 15 16 17 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi