Laatste nieuws over saoedi-arabie
321 t/m 340 (van 916 artikelen)
21 mei 17:14
ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers en Europees lijsttrekker Peter van Dalen pleiten voor een Europese zwarte lijst voor landen die structureel de vrijheid van godsdienst schenden.
20 mei 20:04
Het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties (WFP) overweegt niet langer hulpgoederen te leveren aan gebieden in Jemen die onder controle staan van de Houthi-rebellen.
20 mei 18:28
De luchtverdedigingskrachten van Saoedi-Arabië onderschepten twee Houthi-ballistische raketten boven Taif, één op weg naar Mekka en de andere richting Jeddah.
19 mei 12:57
Saoedi-Arabië heeft vanwege de recente spanningen in de Golfregio verschillende staten uit de regio uitgenodigd voor twee crisisbijeenkomsten.
14 mei 18:06
Twee olie-installaties nabij de Saoedische hoofdstad Riyadh werden dinsdag door drones aangevallen waardoor oliegigant Aramco gedwongen werd zijn activiteiten op een grote oliepijpleiding te staken
12 mei 11:28
Saoedi-Arabië kijkt met afgunst naar het toekomstige WK2022 in Qatar. Het land van Mohammed Bin Salman werkt achter de schermen om toch deel te nemen aan het evenement.
12 mei 10:21
Qatar heeft Saoedi-Arabië aangespoord om de 'obstakels en beperkingen' op te heffen die zijn opgelegd aan Qatari's die de moslimbedevaart naar Mekka wensen te maken
10 mei 10:04
Saoedische autoriteiten hebben het voorstel omtrent de bevoorrading van de waterpijp voor de horeca goedgekeurd.
9 mei 16:13
De Saoedische overheid claimt dat het luide geluid van de adhan een bron van irritatie is voor sommigen en ook dat het andere oproepen tot het gebed verstoort.
22 apr 9:33
Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten hebben een steunpakket voor Soedan samengesteld ter waarde van 3 miljard dollar. Dat maakte het Saoedische persagentschap SPA gisteren bekend.
21 apr 21:02
De voorbereidingen voor een bezoek van Koning Mohammed VI aan Saoedi-Arabië zijn in volle gang. Idem voor Jordan, waar de Koning daarna naar toe zal gaan.
17 apr 14:02
Een video waarop de mishandeling te zien is, wordt wijdverspreid gedeeld op social media.
10 apr 18:03
De kinderen van de vermoorde Saoedisch-Amerikaanse journalist Jamal Khashoggi hebben ontkend een financiële genoegdoening van Saoedi-Arabië te hebben ontvangen voor de moord op hun vader vorig jaar.
18 mrt 17:45
Kroonprins Mohammed bin Salman van Saudi-Arabië heeft zijn goedkeuring gehecht aan een geheime campagne om dissidenten door onder meer bewaking, kidnapping, arrestatie en foltering het zwijgen op te leggen.
11 feb 17:00
De twee ambassadeurs zijn vandaag weer teruggekeerd.
8 feb 9:33
Onderzoek van de VN naar de moord op de Saoedische journalist Jamal Khashoggi heeft bewijs opgeleverd voor een brute misdaad 'voorbereid en uitgevoerd door functionarissen van de staat Saudi-Arabië'.
27 jan 21:34
Een reis naar de twee belangrijkste steden van ons geloof is op zich al vermoeiend, laat staan als jouw gezondheid het je bijna niet toestaat om deze prachtige stap te maken.
16 jan 13:06
Een exclusiefje van de Franse tak van Yahoo Sports: Younès Belhanda kiest definitief voor een langer verblijf op de Turkse gronden, gegadigde Al-Ittihad vangt dus bot.
15 jan 19:48
Al is het niveau niet te vergelijken met de standaarden die we in Europa gewend zijn, Abderrazak Hamdallah weet van geen ophouden.
11 jan 15:35
De 18-jarige vrouw Rahaf Mohammed al-Qunun uit Saudi-Arabië heeft asiel gekregen in Australië.
<< < 15 16 17 18 19 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi