Laatste nieuws over saoedi-arabie
21 t/m 40 (van 903 artikelen)
25 mrt 2:12
VN: Saudische doodsbedreigingen tegen onderzoeker zaak-Khashoggi
12 mrt 18:56
De Saoedische Minister van Hadj en Umrah Muhammad Saleh bin Taher Benten is uit zijn functie ontheven, dat meldt het staatspersbureau vrijdag.
11 mrt 20:05
De Marokkaanse rechtbank heeft vandaag besloten de Australisch-Saoedische Usama Al-Husaini uit te leveren
9 mrt 15:10
De Saoediër Usama Al-Husaini die in Marokko is gearresteerd in afwachting van zijn uitlevering aan Saoedi-Arabië wordt momenteel verhoord door justitie.
8 mrt 3:07
Door een brand in een vluchtelingenkamp in de Jemenitische hoofdstad Sanaa zijn minstens acht mensen omgekomen en 170 mensen gewond geraakt.
3 mrt 17:25
De totale inkomsten van de Palestijnse regering uit buitenlandse hulp daalde in 2020 met 84,9 procent
3 mrt 14:51
Moslims die dit jaar de Hadj-bedevaart willen maken, de traditionele pelgrimstocht naar Mekka, moeten gevaccineerd zijn, anders worden ze geweigerd.
2 mrt 11:52
Persvrijheidsorganisatie Reporters Without Borders (RSF) heeft in Duitsland een aanklacht ingediend tegen de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman
1 mrt 20:18
Een donorconferentie voor Jemen heeft 1,7 miljard dollar opgebracht, terwijl de Verenigde Naties 3,85 miljard dollar wilden inzamelen.
1 mrt 20:08
Marokko heeft vorige week in het Saoedische Jeddah een statuut ondertekend om officieel toe te treden tot de Islamitische Organisatie voor Voedselzekerheid (IOFS).
1 mrt 19:33
Het Witte Huis sluit niet uit dat de VS de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman ooit zullen straffen voor de moord op de Saoedische journalist Jamal Khashoggi.
27 feb 22:09
President Joe Biden zal maandag een mededeling doen over Saoedi-Arabië, nadat de Amerikaanse geheime dienst in een rapport concludeerde dat de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman de moord op journalist Jamal Khashoggi steunde.
27 feb 10:01
Saoedi-Arabië heeft de bevindingen van de Amerikanen over de moord op journalist Jamal Khashoggi van de hand gewezen.
26 feb 21:49
Het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft wegens de brute moord op journalist Jamal Khashoggi een voormalig adviseur van de Saoedische kroonprins en een elite-eenheid van het koningshuis op de sanctielijst gezet.
26 feb 20:50
Hatice Cengiz, de verloofde van de om het leven gebrachte Saoedische journalist Jamal Khashoggi, vindt dat gerechtigheid is gedaan door het rapport van de Amerikaanse geheime dienst over de moord op haar man.
26 feb 19:38
Volgens de VS heeft de Saoedische kroonprins de operatie gesteund om de Saoedische journalist Jamal Khashoggi uit te schakelen door hem gevangen te nemen of te vermoorden.
26 feb 8:54
De Amerikaanse president Joe Biden heeft in een telefoongesprek met de Saoedische koning Salman het belang van mensenrechten benadrukt
14:24
President Biden wil woensdag voor het eerst als staatshoofd een telefoontje plegen met de koning van Saoedi Arabië, Salman bin Abdulaziz al-Saud.
11 feb 15:33
De Saoedische mensenrechtenactivist Loujain al-Hathloul is vervroegd vrijgelaten na bijna drie jaar gevangenschap
11 feb 14:15
Zes landen in het oostelijke Middellandse Zeegebied en in het Midden-Oosten zijn in Athene voor het eerst samengekomen als het Forum voor Vriendschap.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi