Laatste nieuws over saoedi-arabie
141 t/m 160 (van 950 artikelen)
30 sep 16:05
Saoedi-Arabië heeft haar allereerste hondencafé 'The Barking Lot' geopend in de oostelijke stad Al Khobar.
25 sep 17:05
Het voormalig hoofd van de Saoedische inlichtingendienst, Prins Turki al-Faisal, zei dat de Amerikaanse president Donald Trump geen eerlijke bemiddelaar is tussen de Arabische wereld en Israël.
23 sep 21:21
In zijn toespraak op de 75e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties riep de Saoedische koning op tot ontwapening en ontmanteling van Hezbollah in Libanon
23 sep 18:18
De eerste rechtstreekse Israëlische vlucht vloog woensdag via het Saoedische luchtruim van Tel Aviv naar de Bahreinse hoofdstad Manama.
23 sep 15:00
Saoedi-Arabië gaat geleidelijk de maatregelen tegen het coronavirus versoepelen waardoor het reisverbod voor de Umrah-bedevaart de komende weken kan worden opgeheven
16 sep 19:17
De Amerikaanse president Donald Trump zei dat maar liefst negen landen de banden met Israël kunnen gaan normaliseren, waaronder Saoedi-Arabië.
7 sep 18:46
Een rechtbank in Saoedi-Arabië heeft acht mensen een gevangenisstraf opgelegd voor de moord in 2018 op journalist Jamal Khashoggi in het Saoedische consulaat in het Turkse Istanbul.
2 sep 20:48
Het verzoek van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) om het Saoedische luchtruim te gebruiken voor vluchten van en naar Israël is goedgekeurd
1 sep 20:29
Twee leden van de koninklijke familie en vier functionarissen van het Ministerie van Defensie zijn doorverwezen naar een corruptieonderzoek
31 aug 14:24
Voor het eerst heeft een Israëlisch verkeersvliegtuig officieel een vlucht van Tel Aviv naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) gemaakt.
28 aug 19:15
Het is niet duidelijk of het vliegtuig met aan boord meerdere Israëlische en Amerikaanse functionarissen het Saoedische luchtruim zal mogen doorkruisen
17:07
De Saoedische autoriteiten hebben tien vrouwen belangrijke posten gegeven in religieuze instellingen in Mekka en Medina
11 aug 3:51
De goedkeuring van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo voor een wapendeal met enkele Arabische Golfstaten, was niet strijdig met de wet.
9 aug 9:57
De winst van het Saoedische staatsolieconcern Saoedi Aramco daalde in het tweede kwartaal met 73 procent ten opzichte van een jaar eerder.
3 aug 19:02
De van corruptie verdachte Spaanse ex-koning Juan Carlos heeft besloten Spanje te verlaten.
31 jul 18:46
Techreus Apple heeft vrijdag het Saoedische staatsoliebedrijf Saudi Aramco tijdelijk afgelost als waardevolste beursgenoteerde bedrijf ter wereld.
29 jul 20:29
Duizend pelgrims zijn woensdag aangekomen in Mekka voor de Hadj. Vanwege het coronavirus ziet de jaarlijkse bedevaart er anders uit dan normaal.
21 jul 8:29
De fors ingekrompen moslimbedevaart in en bij het Saoedische Mekka, de hadj, begint op 29 juli.
20 jul 10:11
Koning Salman Bin Abdulaziz van Saoedi-Arabië is maandag opgenomen in een ziekenhuis in hoofdstad Riyadh.
8 jul 14:02
Het Verenigd Koninkrijk wil ondanks internationale bezorgdheid weer wapens gaan leveren aan Saoedi-Arabië.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi