Laatste nieuws over schilderswijk
1 t/m 20 (van 80 artikelen)
24 nov 14:22
De veroordeling van de agent in de zaak-Mitch Henriquez kan in stand blijven. Dat is het advies van de advocaat-generaal aan de Hoge Raad.
9 nov 19:03
Als het aan de VVD ligt wordt het strafbaar om een religieus huwelijk te sluiten, zonder eerst voor de wet te trouwen.
20 aug 9:22
Een commissie van de gemeenteraad van Den Haag komt donderdag, tijdens het reces, bij elkaar. In de ingelaste vergadering praten de leden over de recente onrust in Scheveningen en de Schilderswijk.
15 aug 6:33
De politie heeft tientallen arrestaties verricht in de Haagse Schilderswijk waar het al een aantal nachten op rij onrustig is.
14 aug 23:18
In een deel van de Schilderswijk in Den Haag geldt ook in de nacht van vrijdag op zaterdag een noodbevel.
14 aug 17:53
De mensen die in de nacht van donderdag op vrijdag zijn aangehouden in de Haagse Schilderswijk mogen zich daar voorlopig 's avonds en 's nachts niet meer op straat vertonen.
14 aug 4:40
De politie heeft in de Schilderswijk in Den Haag meerdere mensen aangehouden die eieren, stenen en zwaar vuurwerk naar agenten gooiden.
14 aug 3:37
Voor de tweede avond op rij is in de Haagse Schilderswijk de Mobiele Eenheid (ME) op de been.
18 feb 14:58
Tegen de 53-jarige Hagenaar Abdulaziz U. is veertien jaar gevangenisstraf geëist, omdat hij in januari vorig jaar zijn overbuurman Cahit Kilic in de Haagse Schilderswijk zou hebben doodgeschoten.
13 sep 19:43
Bij het Haagse politiebureau Hoefkade in de Schilderswijk is mogelijk sprake van misstanden. Na meldingen hierover van politiemedewerkers is hiernaar begin dit jaar een onderzoek gestart.
27 jun 12:46
ADO Den Haag is niet blij dat twee Kamerleden van DENK woensdagavond een filmpje hebben opgenomen in het stadion van de Haagse voetbalclub.
17 mei 1:13
Koning Willem-Alexander heeft donderdagavond een Iftar bijgewoond voor bewoners van de Haagse wijk Transvaal, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.
8 apr 13:31
Tegen twee agenten die betrokken waren bij de fatale arrestatie van Mitch Henriquez is maandag een celstraf van zes maanden voorwaardelijk geëist.
8 jan 16:06
Door een schietpartij in de Haagse Schilderswijk is een persoon om het leven gekomen.
31 aug 20:15
De gemeente Den Haag zal vrijdag in de gaten houden wat er gebeurt bij het pand waar de stichting Qanitoen een Islamitische boekwinkel heeft.
12 okt 16:30
Koningin Máxima bezoekt donderdag 17 november in de Haagse Schilderswijk het buurtcentrum De Mussen. Dat bestaat negentig jaar.
18 mei 12:32
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft de aanvraag voor een islamitische middelbare school in Den Haag goedgekeurd.
4 jan 17:50
De afgelopen weken is veel te doen geweest om salafistische organisaties en toen bleek dat enkele van deze organisaties tijdens Nieuwjaarsavond een oogje in het zeil houden barstte de bom.
6 nov 15:45
De sporen op het lichaam van Mitch Henriquez wijzen erop dat hij is overleden door het geweld dat agenten tegen hem hebben gebruikt bij zijn arrestatie in Den Haag.
7 sep 12:51
Het grote 'Haagse' jihadproces is maandag begonnen met het horen van onderzoeker Martijn de Koning.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi