Laatste nieuws over schilderswijk
21 t/m 40 (van 91 artikelen)
13 sep 19:43
Bij het Haagse politiebureau Hoefkade in de Schilderswijk is mogelijk sprake van misstanden. Na meldingen hierover van politiemedewerkers is hiernaar begin dit jaar een onderzoek gestart.
27 jun 12:46
ADO Den Haag is niet blij dat twee Kamerleden van DENK woensdagavond een filmpje hebben opgenomen in het stadion van de Haagse voetbalclub.
17 mei 1:13
Koning Willem-Alexander heeft donderdagavond een Iftar bijgewoond voor bewoners van de Haagse wijk Transvaal, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.
13:31
Tegen twee agenten die betrokken waren bij de fatale arrestatie van Mitch Henriquez is maandag een celstraf van zes maanden voorwaardelijk geëist.
16:06
Door een schietpartij in de Haagse Schilderswijk is een persoon om het leven gekomen.
31 aug 20:15
De gemeente Den Haag zal vrijdag in de gaten houden wat er gebeurt bij het pand waar de stichting Qanitoen een Islamitische boekwinkel heeft.
12 okt 16:30
Koningin Máxima bezoekt donderdag 17 november in de Haagse Schilderswijk het buurtcentrum De Mussen. Dat bestaat negentig jaar.
18 mei 12:32
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft de aanvraag voor een islamitische middelbare school in Den Haag goedgekeurd.
4 jan 17:50
De afgelopen weken is veel te doen geweest om salafistische organisaties en toen bleek dat enkele van deze organisaties tijdens Nieuwjaarsavond een oogje in het zeil houden barstte de bom.
6 nov 15:45
De sporen op het lichaam van Mitch Henriquez wijzen erop dat hij is overleden door het geweld dat agenten tegen hem hebben gebruikt bij zijn arrestatie in Den Haag.
7 sep 12:51
Het grote 'Haagse' jihadproces is maandag begonnen met het horen van onderzoeker Martijn de Koning.
14 aug 16:46
De politie heeft de afgelopen twee weken nog eens zeven verdachten aangehouden in verband met de rellen in de Schilderswijk. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging.
13 aug 13:51
De politie heeft donderdag opnieuw de identiteit van een vermeende relschopper weten te achterhalen door het publiceren van beelden van rellen in de Haagse Schilderswijk.
30 jul 16:31
Een zestienjarige vermeende relschopper uit de Haagse Schilderswijk heeft zichzelf gemeld nadat de politie woensdag foto's van verdachten had vrijgegeven.
30 jul 12:50
De politie heeft woensdag beelden vrijgegeven van relschoppers in de Haagse Schilderswijk. Ze staan op politie.nl.
24 jul 10:31
Nog eens vijf mensen zijn deze week opgepakt voor de rellen in de Schilderswijk
23 jul 15:39
De politie gaat woensdag 29 juli beelden tonen van relschoppers in de Haagse Schilderswijk, die de politie niet herkent.
13 jul 18:55
Drie verdachten van de rellen van begin juli in de Haagse Schilderswijk hebben taakstraffen gekregen en een voorwaardelijke celstraf van zes weken.
10 jul 16:41
De eerste van vier verdachten van opruiing en van bedreiging van agenten na de fatale arrestatie van de Arubaan Mitch Henriquez is vrijdag door de supersnelrechter veroordeeld tot vier weken celstraf, waarvan twee voorwaardelijk.
9 jul 16:35
Het Actiecomité krijgt de erkenning waar het twee jaar lang op heeft gewacht.
< 1 2 3 4 > >>