Laatste nieuws over scholen
1 t/m 20 (van 138 artikelen)
3 jun 9:59
Het kabinet houdt voorlopig vast aan de coronamaatregelen in het basisonderwijs, tot teleurstelling van de PO-Raad, die de basisscholen vertegenwoordigt.
19 mei 4:15
Terrassen mogen vanaf woensdag langer open, mensen kunnen weer naar sportscholen en zwembaden en zogenoemde doorstroomlocaties in de buitenlucht, zoals pretparken, mogen weer gasten ontvangen.
17 mei 15:01
Sportscholen zijn "blij en opgelucht" dat ze woensdag weer open mogen nadat het kabinet bevestigd had dat de eerder aangekondigde versoepelingen door kunnen gaan.
16 mei 22:12
Het kabinet besluit maandag vrijwel zeker dat de versoepelingen die voor woensdag zijn aangekondigd, zullen doorgaan.
1 mrt 20:14
Kappers, schoonheidssalons, masseurs, nagelstudio’s en rijscholen zijn druk met de planning, want woensdag mogen ze na bijna drie maanden weer open.
25 feb 13:47
Zeker 170 sportschoolhouders zijn van plan om zaterdag sportlessen aan te bieden. Het gaat om een protestactie waarmee de branche hoopt het kabinet ertoe te bewegen sportscholen weer open te laten gaan.
23 feb 20:38
Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) is "ontzettend blij" te kunnen beginnen met het inhalen van uitgestelde examens.
23 feb 14:01
Rijschoolhouders zijn dinsdag met ongeveer honderd auto's en een handjevol motoren bij een evenementenhal in Rijswijk samengekomen om te protesteren tegen de coronamaatregelen
8 feb 18:56
Openbare scholen in het grootste moslimland ter wereld mogen meisjes niet langer verplichten om hoofddoekjes te dragen.
7 feb 19:14
Een aantal basisscholen blijft maandag waarschijnlijk nog dicht omdat veel docenten de scholen niet kunnen bereiken wegens het winterse weer.
4 feb 10:13
Instellingen en bedrijven hebben volgens de wet in principe de vrijheid om een vaccinatiebewijs te vragen bij de toegang tot voorzieningen
22 jan 16:43
Het zou "een klein wondertje" zijn als de basisscholen en kinderopvangcentra al voor 8 februari open kunnen, zei premier Mark Rutte vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie.
22 jan 7:36
De Inspectie van het Onderwijs wil dat de eindtoets op basisscholen dit jaar doorgaat. Vorig jaar werd de eindtoets nog geschrapt vanwege de coronacrisis.
20 jan 17:50
Vanaf september 2021 mogen studenten een hoofddoek of ander religieus teken dragen op Franstalige hogescholen en op centra voor volwassenenonderwijs in Brussel en Wallonië.
17 jan 16:40
De basisscholen en de kinderopvang gaan niet eerder open. Ze blijven tot 8 februari gesloten als de huidige lockdown afloopt.
16 jan 18:05
Het Outbreak Management Team (OMT) adviseert het kabinet de basisscholen en de kinderopvang niet al te openen op 25 januari.
16 jan 9:14
De basisscholen gaan waarschijnlijk niet voor het einde van de maand weer open.
31 dec 16:54
De basisscholen en kinderopvang blijven dicht tot ten minste 18 januari, meldt het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
13 dec 13:40
De Duitse Bondsregering en deelstaten zijn het eens geworden over een veel strengere lockdown. Die gaat op 16 december in en duurt tot 10 januari.
8 dec 17:25
Scholen en kinderdagverblijven zijn nog steeds een belangrijke brandhaard voor het coronavirus. Het aantal mensen dat daar besmet is geraakt, blijft stijgen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi