Laatste nieuws over scholen
21 t/m 40 (van 138 artikelen)
2 nov 17:16
Het kabinet overweegt nieuwe coronamaatregelen die de groepsgrootte moeten beperken, zoals het tijdelijk sluiten van musea, theaters en bioscopen.
19 okt 3:38
De Franse president Emmanuel Macron heeft zondag besloten de veiligheid op scholen en het toezicht op online propaganda van "radicale islamistische groeperingen" op te schroeven.
4 okt 18:20
De sportscholen in Tanger zijn lange tijd gesloten geweest als gevolg van de uitbraak van het coronavirus in Marokko
11 mei 8:58
Na bijna twee maanden thuis gaan veel kinderen maandag weer naar school.
6 mei 21:24
Autorijlessen kunnen vanaf maandag weer plaatsvinden, maar dat moet wel gebeuren onder strikte voorwaarden.
23 apr 13:59
Niet alle basisscholen gaan op 11 mei weer open. Verschillende scholenkoepels hebben laten weten niet of pas later de deuren weer te openen.
15 mrt 18:23
De horeca is vanaf zondag 18. 00 uur dicht tot en met 6 april. Ook allerlei andere gelegenheden zoals coffeeshops en sauna's moeten de deuren sluiten.
5 mrt 14:09
De Iraanse regering heeft besloten alle scholen en universiteiten in het hele land tot 20 maart gesloten te houden om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
4 mrt 14:33
De Italiaanse regering heeft besloten om alle scholen en universiteiten in het hele land tot half maart gesloten te houden om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
3 mrt 11:12
De Franse autoriteiten hebben ongeveer 120 scholen gesloten vanwege het nieuwe coronavirus. Minister Jean-Michel Blanquer (Onderwijs) zegt dat de komende dagen "vergelijkbare maatregelen" kunnen volgen.
23 feb 10:09
Middelbare scholen maken zich zorgen over leerlingen die worden uitgebuit door criminelen. Dit blijkt uit een onderzoek dat het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel (CKM) zaterdag heeft gepubliceerd.
12 nov 9:09
De autoriteiten hebben in 2018 bijna 6.500 kilo hasj in beslag genomen in de omgeving van scholen
4 okt 13:34
De patrouilles van politieagenten en de motorbrigade zullen rondom scholen toenemen
17 mei 14:04
Een hoogzwangere Amerikaanse is gewurgd en haar baby is uit haar lichaam gesneden. De 19-jarige moeder had een advertentie op Facebook gezet omdat ze op zoek was naar een kinderwagen en babykleertjes.
9 mei 17:39
Ondanks maatregelen blijven de meldingen over fraude bij scholen voor inburgering toenemen. Inmiddels zijn er mogelijke misstanden gemeld bij 101 cursusinstellingen, dat is bijna de helft. Eerder ging het om 87 taalscholen.
8 mei 11:37
Leerlingen in achterstandswijken hebben het veel moeilijker dan schoolgaande kinderen in reguliere wijken, blijkt uit onderzoek onder leraren in opdracht van onder meer het Jeugdeducatiefonds.
6 mei 10:02
Israël heeft naar eigen zeggen alle beperkingen voor inwoners ingetrokken die waren ingesteld vanwege de zware gevechten van de afgelopen dagen. Scholen mogen maandag de deuren openen, bericht nieuwssite Times of Israël.
5 mei 16:27
Als het aan de Duitse minister van Volksgezondheid ligt, wordt een inenting tegen mazelen vanaf 1 maart volgend jaar verplicht voor kinderen op crèches en basisscholen. Dat blijkt uit een wetsvoorstel waar het persbureau DPA de hand op heeft gelegd.
30 apr 15:19
De extra aflevering van Dream School was maandagavond het best bekeken programma op NPO 3. Naar de live-uitzending, gepresenteerd door Ajouad El Miloudi, keken 420. 000 kijkers.
29 apr 16:46
Ajouad El Miloudi presenteert maandagavond de extra aflevering van Dream School. Het wordt een live-uitzending waarin Ajouad leerlingen interviewt over hoe het is om mee te doen aan het tv-programma.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi