Laatste nieuws over scholen
61 t/m 80 (van 134 artikelen)
08:05
Dit is een aspect dat Mohamed Hassad, minister van Onderwijs, zeker niet in zijn agenda had opgenomen in de voorbereiding van het schooljaar 2017-2018.
7 sep 11:50
Meer dan 90% van de scholen in de stad Tanger zijn deze zomer opgeknapt. De scholen werden opgeknapt zodat ze meer uitnodigend zijn voor de schoolkinderen die vandaag starten met het nieuwe schooljaar.
6 sep 19:03
De start van het nieuwe schooljaar, donderdag 7 september, wordt gekenmerkt door een verrassende opdracht van de minister van Onderwijs: de verplichte terugkeer van het volkslied in scholen.
4 jul 19:30
De onduidelijkheid over een Islamitische middelbare school in Amsterdam is nog niet voorbij.
27 mei 12:01
De 'Zakoura Foundation' heeft een initiatief gelanceerd onder de hashtag #PreschoolHeroes75, met als doel de financiering in te zamelen voor de bouw van nieuwe kleuterscholen in landelijke gebieden in heel Marokko.
19 mei 20:23
De nieuwe minister van Onderwijs Mohamed Hassad is ambitieus, hij heeft onlangs beloofd om meer dan 25.000 klaslokalen op het platteland te laten bouwen.
16:57
Tientallen nieuwe scholen zullen vanaf volgend jaar worden geopend heeft het ministerie van Onderwijs en Onderzoek bekendgemaakt.
3 mei 19:45
Tijdens zijn laatste ontmoeting met de vakbonden wilde de nieuwe minister van onderwijs, Mohamed Hassad, hen geruststellen voor het volgende schooljaar.
29 apr 21:01
Studenten hebben zich vrijwillig georganiseerd om basisscholen buiten Settat op te knappen.
3 apr 22:00
Ondanks de recente sluiting van de Gülenscholen, hebben de Turken nog steeds interesse in de educatieve markt in Marokko.
1 mrt 11:46
Het ministerie van Transport en Logistiek staat op het punt om een controlebezoek (audit) te lanceren bij de 4000 rijscholen in het Koninkrijk. Rijscholen die niet voldoen aan de richtlijnen zullen worden onderworpen aan sancties.
22 feb 17:45
De kogel is door de kerk, definitief geen Gülen-scholen meer in 't land.
6 feb 19:30
Het ministerie van Volksgezondheid heeft, samen met de Lalla Salma Foundation, een programma ontwikkeld om de eerste sigaret bij middelbare scholieren te bestrijden.
25 jan 18:44
Meerdere scholen in Fes hebben last van luizen, waardoor de ouders aldaar in paniek raken.
25 jan 8:05
In het oosten van Mosul, dat is heroverd op Daesh, zijn dinsdag met steun van Unicef dertig scholen heropend.
08:03
De ouders van de leerlingen laten het er niet bij zitten en nemen gerechtelijke stappen.
9 jan 20:31
Het Ministerie van Binnenlandse Zaken maakte op 5 januari de sluiting bekend van alle vestigingen van de Mohamed Al-Fatih schoolgroep, gekoppeld aan Fethullah Gülen.
6 jan 19:22
Het Ministerie van Binnenlandse Zaken maakte gisteren de sluiting bekend van alle vestigingen van de Mohamed Al-Fatih schoolgroep, gekoppeld aan Fethullah Gülen, voor het niet-naleven van het wettelijke onderwijsprogramma.
5 jan 19:40
De Marokkaanse autoriteiten hebben besloten om alle vestigingen van de Mohamed Al-Fatih schoolgroep, gekoppeld aan Fethullah Gülen, te sluiten voor het niet-naleven van de nationale wetten voor onderwijs.
15 sep 16:56
Een 62-jarige man moet toch voor vele jaren de cel in vanwege het langdurig ernstig seksueel misbruik van zijn dochter en pleegdochters en omdat hij hen dwong tot prostitutie.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi