Laatste nieuws over serie a
41 t/m 60 (van 89 artikelen)
25 jan 12:12
Over en sluiten, zo lijkt het. De Qatari zouden nu enkel de plooien met Juventus glad moeten strijken, die club heeft het gemis van hun sterkhouder inmiddels al ingecalculeerd en is al een tijdje naarstig op zoek naar een geschikte vervanger.
24 jan 13:02
Naar het er nu naar uitziet is de deal in kannen en kruiken, het enige wat de Marokkaans-international nog scheidt van een rentree op de Italiaanse velden is de gebruikelijke medische keuring die vooraf gaat aan het te ondertekenen papierwerk.
16 jan 18:03
De laatste keer dat de 'verloren zoon' in competitieverband in actie kwam dateert alweer van 31 maart, toen namens huurder Genoa CFC tegen SPAL (red. 1-1 gelijkspel, Serie A).
10 jan 17:04
Er komt schot in de zaak, volgens de laatste berichtgeving is het openingsbod van SSC Napoli niet ver verwijderd van de transfersom die Chievo Verona verlangt voor haar contractspeler.
6 jan 12:28
Tot de gegadigden zouden onder andere Arsenal, Borussia Dortmund, Schalke 04 en AC Milan behoren. De technische directie van 'de Oude Dame' heeft echter geen boodschap aan deze belangstelling, Benatia zou in ieder geval deze winter nog behouden moeten blijven in het Allianz Stadium.
5 jan 15:04
Onduidelijk is alleen of het om een tijdelijke overname gaat of dat de huidige nummer 17 van de Serie A Achraf Lazaar definitief in wil lijven.
4 jan 18:11
Op de achtergrond treft de huidige nummer twee van de Serie A de nodige voorbereidingen om zich te verzekeren van deze groeibriljant.
21 dec 20:28
In de Italiaanse media wordt er volop gespeculeerd over een nieuw onderkomen voor de Marokkaanse stopper, twee clubs van formaat uit de Bundesliga zouden een versterking zien in de Marokkaans-international.
30 nov 20:03
De nog maar 21-jarige ijzersterke middenvelder valt enorm in de smaak bij de club uit Napels.
18:07
Het kon ook niet anders, de speler in kwestie gaf onlangs nog te kennen dat coach Rafael Benitez al geruime tijd niet meer met hem praat.
21 nov 22:51
Kort na zijn laatste optreden met de nationale ploeg, de vriendschappelijke ontmoeting tegen de Tunesiërs, stond Medhi Benatia in een diepte-interview Jeune Afrique te woord.
24 okt 16:05
De spelers wiens vertegenwoordiging geschiedt via de steenrijke Mino Raiola krijgt via zijn voormalige coach de kans om een rentree op de Italiaanse velden te maken.
10 okt 19:28
Na eerder een persoonlijk akkoord te hebben bereikt met de Marokkaans-international, zag men uiteindelijk toch af van het binnenhengelen van de sterkhouder van Ajax.
8 sep 21:05
Zijn nog tot medio 2020 lopende verbintenis ziet men bij de 'Oude Dame' het liefst verlengd, ondanks de reserverol waar de international zich sindskort in moet schikken.
7 aug 22:01
Gaat de Marokkaans-international de Griekse competitie verruilen voor een rentree op het Italiaanse hoogste niveau?
29 jul 22:04
Het lijkt erop dat trainer Davide Ballardini geen plek heeft voor Jawad El Yamiq met het oog op komend seizoen.
17 jul 11:20
Vanzelfsprekend werd de grote Cristiano Ronaldo ook bevraagd over zijn teamgenoten tijdens de presentatie van gisteren bij Juventus.
8 jul 22:00
Weigert de Marokkaanse international? Dan schakelt men in Turijn over op de mogelijke komst van Atlético Madrid's Diego Godin.
30 jun 23:13
Dit zou heel moois nieuws zijn voor de international die zijn jeugdopleiding genoot bij de Académie Mohammed VI de Football!
19 mei 19:32
Een zeer pijnlijk moment voor onze aanvoerder, Medhi had gewoon door moeten lopen naar de officials die daar wel voor openstaan.
< 1 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi