Laatste nieuws over sigrid kaag
21 t/m 40 (van 45 artikelen)
8 mrt 14:04
et kabinet werkt aan een app die mensen meer vrijheid moet geven. De app moet bewijzen dat mensen negatief getest of gevaccineerd zijn.
2 mrt 12:53
Minister Sigrid Kaag (Buitenlandse handel) heeft een digitale handelsmissie naar Qatar uitgesteld.
27 feb 16:56
D66-leider Sigrid Kaag pleit voor de invoering van een vaccinatiebewijs om mensen die ingeënt zijn tegen het coronavirus meer vrijheid te geven.
2 feb 13:42
Nederland gaat pleiten voor nieuwe EU-sancties tegen het militaire regime van Myanmar. Dat zei minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking dinsdag.
29 jan 11:56
Minister Tamara van Ark (Medische Zorg) is nog niet heel optimistisch dat het kabinet volgende week eventuele versoepelingen van de coronamaatregelen kan aankondigen.
19 jan 15:17
Minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) heeft besloten toch geen subsidie te geven aan de organisatie Islamic Relief Worldwide (IRW)
14 jan 14:17
Griekse eilanden zoals Lesbos waar veel vluchtelingen verblijven, krijgen dit jaar 750.000 euro hulp van het kabinet.
11 jan 16:06
Nederland stelt nog eens 25 miljoen euro beschikbaar om arme landen van coronavaccins te voorzien.
11 dec 18:28
Het kabinet geeft drie VN-organisaties dit jaar nog extra geld. Door de coronacrisis hebben meer mensen behoefte aan noodhulp.
8 dec 18:47
Hoewel minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel) er niet voor voelt, wil de Tweede Kamer toch dat het kabinet Nederlandse kleding- en textielbedrijven in het Chinese Xinjiang gaat aanmoedigen om de regio te verlaten.
2 dec 14:07
Het kabinet moet Nederlandse textiel- en kledingbedrijven aansporen om weg te gaan uit de Chinese regio Xinjiang waar de Oeigoeren worden onderdrukt.
10 sep 18:33
Het kabinet is bereid 100 asielzoekers op te vangen die dakloos zijn geraakt na de verwoestende brand in het Griekse opvangkamp Moria.
9 aug 21:14
De deelnemers aan de virtuele donorconferentie hebben zondag in totaal 253 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de wederopbouw van Beiroet, de hoofdstad van Libanon die dinsdag door een explosie zwaar werd getroffen.
8 aug 10:11
Minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) stelt uit haar budget voor noodhulp 3 miljoen euro extra beschikbaar voor Libanon.
4 aug 23:05
Ook het Libanese Rode Kruis kan rekenen op steun uit Nederland.
20 jul 19:29
Minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) schort de steun aan de Palestijnse organisatie Union of Agricultural Work Committees (UAWC) op.
15 jun 18:26
De Tweede Kamer wil geen bezuiniging op ontwikkelingshulp, maar een miljard euro extra steun voor Afrika om de coronacrisis daar te bestrijden lijkt er niet te komen.
15 apr 14:27
Dat de Verenigde Staten midden in de coronapandemie de geldkraan voor de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dichtdraaien is niet verstandig, vindt het kabinet.
20 feb 8:25
Verbeter de opvang in de regio en als bijvangst neemt hopelijk de migratiestroom naar Europa af.
6 feb 21:38
Het Amerikaanse vredesplan voor Israël en de Palestijnen is niet optimaal tot stand gekomen, zegt minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) op bezoek in roerig Palestijns gebied.
< 1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi