Laatste nieuws over smn
1 t/m 20 (van 37 artikelen)
18 jun 12:06
Het aantal Nederlandse reizigers dat is gestrand in Marokko en graag terug wil naar Nederland ligt nu op enkele honderden.
2 mei 17:15
Het Samenwerkingverband Marokkaanse Nederlanders (SMN) vraagt hulp van minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) om snel de in Marokko gestrande Nederlanders terug naar huis te halen.
26 apr 10:35
Op zondag 23 april presenteerde het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) de handreiking ‘In gesprek met ouders over radicalisering’.
16 mrt 15:13
Ondernemersorganisaties roepen een nieuwe kabinet op te werken aan een beter functionerende arbeidsmarkt met minder risico's voor ondernemers
13 mrt 15:01
Gisteren brachten al een groot aantal Marokkaanse organisaties, waaronder Landelijk Beraad Marokkanen (LBM) en Unie van Marokkaanse Moskeeorganisaties in Nederland (UMMON), een persbericht naar buiten waarin zij alle Marokkaanse Nederlanders oproepen om woensdag te gaan stemmen.
31 jan 20:35
Afgelopen donderdag presenteerde het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) het handboek Hulplijn Radicalisering: Een luisterend oor.
12 apr 11:42
Het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders (SMN) heeft met afschuw kennis genomen van de discriminerende uitlatingen van Johan Derksen, sportverslaggever, gisteravond bij het RTL-sportprogramma Voetbal Inside.
7 apr 16:18
Farid Azarkan heeft zich aangesloten bij de politieke partij DENK. Dat laat hij in een video van de partij weten.
1 mrt 16:55
De recente berichten over de mogelijke executie van Nederlandse jihadisten in Syrië zorgt voor veel angst en onzekerheid bij de achtergebleven ouders en familieleden.
13 apr 14:33
Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) is voor Marokkaanse ouders in 8 gemeenten gestart met een voorlichtingscampagne tegen jihadistische radicalisering.
18 feb 12:49
De hulplijn radicalisering van het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) heeft na ruim een maand meer dan honderd personen en instanties geholpen.
5 jan 12:32
Ouders die zich zorgen maken over hun radicaliserende kinderen kunnen vanaf maandag terecht bij een hulplijn van het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN).
3 dec 18:15
Organisaties van Marokkanen, Turken, Koerden en Alevieten in Nederland gaan er alles aan doen om te voorkomen dat spanningen in het Midden-Oosten naar Nederland worden geïmporteerd.
25 nov 18:05
Imam Yassin Elforkani maakte bekend dat hij zijn preken tijdelijk moet stoppen vanwege de aanhoudende bedreigingen aan zijn adres door radicale jongeren.
27 okt 10:42
Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders komt met een hulplijn voor ouders die bang zijn dat hun kinderen radicaliseren.
9 okt 16:53
De Stichting Iedereen Gelijk is blij met de verdenking van Geert Wilders door het Openbaar Ministerie (OM)
1 aug 21:30
Betogers die meelopen in pro-Gaza-demonstraties moeten het gezonde verstand gebruiken en zich nadrukkelijk onthouden van antisemitische uitspraken.
6 jun 11:45
Marokkaanse Nederlanders zijn verbaasd dat Guido van Woerkom de functie van Nationale Ombudsman aanvaardt.
11 apr 11:53
Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) maakt zich grote zorgen over incidenten waarbij burgers met een Marokkaanse en/of islamitische achtergrond slachtoffer worden van (verbaal) geweld.
11 mrt 18:32
Werkgevers moeten erkennen dat zij discrimineren bij het aannemen van personeel.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi