Laatste nieuws over sneltest
1 t/m 20 (van 24 artikelen)
26 mei 2:52
De Eerste Kamer heeft ingestemd met de wet die toegangstesten mogelijk maakt. Ook de quarantaineplicht voor reizigers uit landen met een zeer hoog coronarisico haalde het in de senaat.
17 mei 19:18
Horecabedrijven die een recente negatieve coronatest of een vaccinatiebewijs voor gasten verplicht stellen, kunnen in juni mogelijk rekenen op meer versoepelingen dan bedrijven die dit niet doen.
11 mei 16:12
De Tweede Kamer wil niet dat mensen een eigen bijdrage moeten betalen voor een coronatest als deze is bedoeld om toegang te verkrijgen tot bepaalde evenementen of activiteiten.
7 mei 0:02
Het kabinet streeft ernaar toegangstesten voor activiteiten en evenementen in juni in werking te laten te treden.
5 mei 12:43
Een meerderheid van de horeca-ondernemers vindt een verplichte coronasneltest voor een bezoek aan een café of restaurant geen optie.
8 apr 13:09
Er zijn tot donderdag rond het middaguur ruim 10.000 afspraken gemaakt voor de sneltests die toegang verlenen tot de Keukenhof en ruim twintig monumenten die vrijdag tot en met zondag de deuren openen.
6 apr 18:55
Mensen die een toegangsbewijs hebben voor een evenement waar beperkt bezoek wordt toegelaten, moeten zich bij een speciale teststraat laten testen op het coronavirus.
6 apr 18:14
Het kabinet start deze maand nog met proeven met toegangstesten, om bezoek aan plekken zoals musea en dierentuinen en sportgelegenheden weer mogelijk te maken.
5 apr 5:36
Britten kunnen vanaf 9 april twee keer per week een gratis coronasneltest doen. Dat kondigde de Britse regering maandag aan.
23 mrt 19:29
Toegangstesten en sneltesten moeten het mogelijk maken om het hoger onderwijs sneller te openen
10 mrt 20:28
Mensen hoeven niet te betalen voor sneltesten die nodig zijn voor toegang tot evenementen, maar ook voor werk of school moeten de testen gratis zijn.
22 feb 18:03
Verscheidene instellingen in MBO en hoger onderwijs, plus de brandweer op Schiphol, gaan op vermoedelijk korte termijn grootschalige proeven doen met diverse coronasnel- en thuistesten.
20 feb 10:06
Vanaf april verwacht het kabinet dat het mogelijk is om "dagelijks enkele honderdduizenden mensen een testbewijs te geven".
12 feb 0:16
De gevolgen van de coronaregels zijn niet langer verantwoord voor jongeren. Daarom moeten zij met voorrang sneltesten kunnen doen.
21 jan 20:35
De uitslag van een coronatest wordt straks geldig in heel de Europese Unie. Dat geldt voor zowel een sneltest als de vertrouwde, zogeheten PCR-test.
20 jan 20:24
De EU-lidstaten zijn het in principe eens geworden over wederzijdse erkenning van snelle coronatests.
20 jan 16:58
Alle reizigers die naar Nederland komen moeten vlak voor vertrek een sneltest doen.
20 jan 15:21
De mogelijkheden om thuis bezoek te ontvangen worden nog verder beperkt. Per direct geldt een dringend advies om thuis niet meer dan één iemand van dertien jaar of ouder tegelijk te ontvangen.
08:50
De hele Tweede Kamer wil sneltestlocaties op het mbo, hbo en de universiteit. Zo kunnen docenten en studenten vaak een test krijgen en is er meer onderwijs op locatie mogelijk.
25 nov 16:53
Onderwijsminister Arie Slob wil sneltesten gaan inzetten in het onderwijs, zodra deze goedgekeurd zijn.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi