Laatste nieuws over socialezekerheidsverdrag
1 t/m 20 (van 22 artikelen)
19 jan 20:25
Vandaag werd in de tweede kamer gesproken over de aanpassing van het socialezekerheidsverdrag tussen Nederland en Marokko.
21 jun 16:48
Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) heeft dinsdag een overgangsregeling voor AOW'ers in door Israël bezet gebied verdedigd.
20 jun 17:18
De Marokkaans-Nederlandse organisaties Emcemo en de Coördinatie van Marokkaans-Nederlandse organisaties zijn woedend.
6 jun 9:00
Marokko is toch nog akkoord gegaan met een aanpassing van het ruim veertig jaar oude socialezekerheidsverdrag met Nederland.
4 mrt 16:20
Het beëindigen van de export van sociale uitkeringen naar Marokko leidt ertoe dat het land steeds minder illegale onderdanen terugneemt uit Nederland.
3 mrt 14:04
Vorige maand is er met grote haast een wetsvoorstel in de Tweede Kamer behandeld over het voornemen om het sociale zekerheidsverdrag tussen Marokko en Nederland op te zeggen.
17 feb 10:14
De export van uitkeringen naar Marokko wordt geleidelijk minder. Nederland wil eenzijdig een einde maken aan het verdrag over Nederlandse uitkeringen richting Marokko.
14 jan 12:12
Nederland wil graag een aangepast verdrag met Marokko over Nederlandse uitkeringen aan teruggekeerde Marokkanen, maar de klok tikt.
16 dec 14:06
Het overleg met Marokko over het socialezekerheidsverdrag is uiteindelijk toch nog mislukt. Dat meldt minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) dinsdag in een brief aan de Kamer.
1 sep 10:50
De VVD wil het socialezekerheidsverdrag met Marokko zo snel mogelijk opzeggen.
8 jul 18:01
Er is weer zicht op uitzetting van vreemdelingen binnen een redelijke termijn naar Marokko.
17 jun 17:17
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken denkt dat hij voor 1 september een akkoord kan bereiken met Marokko over een aanpassing van het socialezekerheidsverdrag.
16 jun 17:24
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken wil meer tijd om het met Marokko eens te worden over een aanpassing van het sociale zekerheidsverdrag.
28 mei 15:41
Een Joods-Nederlandse holocaustoverlevende, die in door Israël bezet gebied op de Westelijke Jordaanoever woont, wordt toch niet gekort op haar AOW. Haar zaak is beslissend voor alle Nederlanders die in deze gebieden wonen.
6 mei 16:12
Binnen enkele weken verwachten Nederland en Marokko tot een aanpassing van het socialezekerheidsverdrag te komen.
8 apr 13:04
De al vier eeuwen durende relatie tussen Nederland en Marokko lijdt onder het Nederlandse plan om het socialezekerheidsverdrag met Marokko op te zeggen.
3 apr 16:43
Twee Marokkanen die in Nederlandse vreemdelingenbewaring zitten, moeten worden vrijgelaten omdat Marokko weigert de twee tot het land toe te laten.
2 apr 18:29
Nederland kan sinds december vorig jaar geen Marokkaanse illegalen meer terugsturen naar hun eigen land.
3 feb 22:32
Het geruzie tussen Nederland en Marokko over het socialeverzekeringsverdrag heeft op economisch gebied nauwelijks geleid tot slechtere verhoudingen.
19 dec 13:44
Nederland mag de kinderbijslag voor kinderen die in Marokko wonen, niet verlagen. Voor kinderen in Turkije en Egypte mag dat wel.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi