Laatste nieuws over soedan
1 t/m 20 (van 47 artikelen)
25 aug 11:18
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo ging vrijdag aan boord van de eerste officiële lijnvlucht van het Israëlische Tel Aviv naar de hoofdstad van Soedan Khartoum.
27 jul 0:10
Meer dan zestig mensen zijn gedood en nog eens zestig gewond geraakt tijdens nieuw geweld in de Soedanese regio West-Darfur
21 jul 13:06
Het proces tegen de voormalige leider van Soedan, Omar Hassan al-Bashir, is in de Soedanese hoofdstad Khartoem van start gegaan.
12 jul 15:12
Soedan wil het drinken van alcohol toestaan door mensen die geen moslim zijn.
9 jul 8:28
Door de gevolgen van het coronavirus kunnen naar schatting tegen het eind van dit jaar 12.000 mensen per dag sterven door honger.
4 apr 15:06
Bij een aanval met een mes in de Zuid-Franse plaats Romans-sur-Isère zijn zeker twee mensen om het leven gekomen en zijn zeven gewond geraakt.
11 feb 15:21
De afgezette Soedanese leider Omar Hassan al-Bashir wordt misschien toch overgedragen aan het Internationaal Strafhof (ICC).
4 feb 13:06
De Soedanese regering beweert het nieuws van de ontmoeting tussen de Israëlische premier en het 'staatshoofd' van Soedan via de media te hebben vernomen
3 feb 20:02
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft tijdens een bezoek aan het Oost-Afrikaanse Oeganda de nieuwe Soedanese leider generaal Abdel Fatah al-Burhan twee uur lang gesproken.
1 feb 11:43
De Pakistaanse regering heeft de noodtoestand uitgeroepen wegens een sprinkhanenplaag. De vraatzuchtige insecten bedreigen de voedselproductie van het Zuid-Aziatische land.
29 nov 8:36
Soedan heeft donderdag een wet ingetrokken die onder voormalig president Omar al-Bashir werd gebruikt om de kleding en het gedrag van vrouwen aan banden te leggen.
22 aug 9:24
Abdalla Hamdok is woensdag beëdigd als premier van Soedan in de overgangsregering van het land.
18 aug 20:28
In Soedan begint maandag het corruptieproces tegen de afgezette Soedanese machthebber Omar al-Bashir.
10 mei 16:12
De Soedaneze autoriteiten hebben donderdag 241kg goud uit een Marokkaans vliegtuig in beslag genomen en zijn een onderzoek naar mogelijk illegale smokkel gestart.
1 mei 13:42
De Afrikaanse Unie heeft in een verklaring de militaire overgangsraad in Soedan opgeroepen de macht binnen zestig dagen over te dragen aan een burgerraad.
22 apr 9:33
Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten hebben een steunpakket voor Soedan samengesteld ter waarde van 3 miljard dollar. Dat maakte het Saoedische persagentschap SPA gisteren bekend.
19 apr 13:17
Soedanese protestleiders willen komende zondag een eigen burgerbestuur presenteren.
17 apr 13:21
De afgezette president van Soedan, Omar al-Bashir, is dinsdagavond naar de Kobar-gevangenis in de hoofdstad Khartoem overgebracht, zeggen twee familiebronnen.
16 apr 9:32
De Afrikaanse Unie heeft enkele dagen na de militaire staatsgreep in Soedan de generaals een ultimatum gesteld.
14 apr 14:58
Duizenden Soedanezen wachtten zondag in de hoofdstad Khartoem op actie van de militaire raad nadat de chef daarvan heeft beloofd dat er een burgerregering wordt gevormd na overleg met de oppositie.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi