Laatste nieuws over somalie
1 t/m 20 (van 77 artikelen)
27 mei 2:33
Oxfam Novib vreest dat miljoenen mensen in Oost- en Centraal-Afrika getroffen worden door een enorme sprinkhanenplaag, met zwermen die 400 keer groter zijn dan de huidige die nu al voor veel ellende zorgen.
9 apr 9:06
Kinderen van Somalische migranten doen dit het meest en die van Surinaamse en Marokkaanse migranten het minst.
30 dec 9:09
Turkije heeft een legervliegtuig naar Somalië gestuurd om slachtoffers te evacueren van de zware aanslag van zaterdag.
18 sep 16:06
De arrestatie volgde na een internationaal aanhoudingsbevel namens de Deense autoriteiten
16 mei 8:03
Ruim de helft van de Syriërs in Nederland met een verblijfsvergunning wil in Nederland blijven. Dat blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau, onder 3200 Syrische statushouders.
31 dec 10:23
Speciale strijdkrachten van het Somalische en Amerikaanse leger hebben ten minste 34 strijders van de terroristische organisatie al-Shabaab gedood.
2 mei 14:03
Een arrestatieteam heeft woensdagavond een terreurverdachte opgepakt in Sint-Oedenrode.
23 mrt 11:50
In Jemen en Somalië dreigt op korte termijn een grote hongersnood te ontstaan.
26 feb 21:01
De tekenen voor een acute hongersnood in Somalië worden steeds duidelijker. Dat zegt hulporganisatie Save the Children zondag.
10 feb 20:45
Koning Mohammed VI richtte een boodschap met felicitaties aan Mohamed Abdullahi Mohamed met zijn verkiezing tot president van Somalië.
4 okt 13:13
Rijke landen onttrekken zich volgens Amnesty International in de wereldwijde vluchtelingencrisis aan hun verantwoordelijkheid.
30 jul 15:15
Migranten die vanuit Marokko Spaans grondgebied willen bereiken doen dat doorgaans per boot, jetski of verstopt in een auto.
23 dec 17:33
De regering van Somalië heeft het vieren van kerst in het land verboden.
11 nov 13:32
De duizenden vluchtelingen die vanuit Afrika de Middellandse Zee naar Europa oversteken, vormen een fractie vergeleken met de hoeveelheid vluchtelingen die op het Afrikaanse continent onderweg zijn.
30 jul 13:10
Bijna zeven van de tien volwassen Somaliërs in Nederland zitten in de bijstand en dat geldt ook voor ruim de helft van de mensen met de Syrische of Iraakse nationaliteit.
3 apr 12:41
Een terreuractie van extremisten uit Somalië op de campus van een universiteit in het noordoosten van Kenia heeft aan zeker 147 mensen het leven gekost, naast vier aanvallers die eveneens werden gedood.
4 apr 12:49
Sommige Nederlandse jihadstrijders die zijn afgereisd naar strijdtonelen zoals Syrië en Somalië ontvangen nog studiefinanciering.
19 feb 19:29
De Saudische autoriteiten hebben meer dan twaalfduizend migranten die onder 'verschrikkelijke omstandigheden' werden vastgehouden teruggestuurd naar Somalië.
12 sep 15:04
Een Amerikaanse jihadist die was opgeklommen in de rangen van Al-Shabab is donderdag in een hinderlaag van de extremistische organisatie in het zuiden van Somalië gedood.
11 sep 12:05
De man die zaterdagavond werd doodgeschoten bij een portiek in Amsterdam Zuidoost was een 31-jarige Somaliër.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi