Laatste nieuws over somalie
1 t/m 20 (van 84 artikelen)
26 jun 17:21
De Somalische verdachte van de steekpartij in het Duitse Würzburg is aangeklaagd voor drie moorden en zes pogingen tot moord.
5 mei 11:01
Duitsland heeft de islamitische hulporganisatie Ansaar International verboden, aldus minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer woensdag.
28 apr 1:13
De Somalische president Mohamed Abdullahi Mohamed heeft woensdag bekendgemaakt zijn ambtstermijn niet met twee jaar te verlengen.
4 mrt 5:11
De regering onder de Amerikaanse president Joe Biden heeft een tijdelijke beperking ingesteld op anti-terroristische drone-aanvallen buiten oorlogsgebieden als Afghanistan en Syrië, meldt The New York Times.
9 dec 9:51
Bijna 35 miljoen waren naar het buitenland gevlucht en de rest is in eigen land ontheemd geraakt.
5 dec 3:10
De Amerikaanse president Trump heeft het bevel gegeven Amerikaanse troepen begin volgend jaar terug te trekken uit het Oost-Afrikaanse Somalië.
29 okt 11:52
In de Somalische hoofdstad Mogadishu protesteerden woensdag honderden tegen de provocaties en beledigingen door de Franse president Emmanuel Macron.
27 mei 2:33
Oxfam Novib vreest dat miljoenen mensen in Oost- en Centraal-Afrika getroffen worden door een enorme sprinkhanenplaag, met zwermen die 400 keer groter zijn dan de huidige die nu al voor veel ellende zorgen.
9 apr 9:06
Kinderen van Somalische migranten doen dit het meest en die van Surinaamse en Marokkaanse migranten het minst.
30 dec 9:09
Turkije heeft een legervliegtuig naar Somalië gestuurd om slachtoffers te evacueren van de zware aanslag van zaterdag.
18 sep 16:06
De arrestatie volgde na een internationaal aanhoudingsbevel namens de Deense autoriteiten
16 mei 8:03
Ruim de helft van de Syriërs in Nederland met een verblijfsvergunning wil in Nederland blijven. Dat blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau, onder 3200 Syrische statushouders.
31 dec 10:23
Speciale strijdkrachten van het Somalische en Amerikaanse leger hebben ten minste 34 strijders van de terroristische organisatie al-Shabaab gedood.
2 mei 14:03
Een arrestatieteam heeft woensdagavond een terreurverdachte opgepakt in Sint-Oedenrode.
23 mrt 11:50
In Jemen en Somalië dreigt op korte termijn een grote hongersnood te ontstaan.
26 feb 21:01
De tekenen voor een acute hongersnood in Somalië worden steeds duidelijker. Dat zegt hulporganisatie Save the Children zondag.
10 feb 20:45
Koning Mohammed VI richtte een boodschap met felicitaties aan Mohamed Abdullahi Mohamed met zijn verkiezing tot president van Somalië.
4 okt 13:13
Rijke landen onttrekken zich volgens Amnesty International in de wereldwijde vluchtelingencrisis aan hun verantwoordelijkheid.
30 jul 15:15
Migranten die vanuit Marokko Spaans grondgebied willen bereiken doen dat doorgaans per boot, jetski of verstopt in een auto.
23 dec 17:33
De regering van Somalië heeft het vieren van kerst in het land verboden.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi