Laatste nieuws over sp
21 t/m 40 (van 4679 artikelen)
16 sep 16:03
Het Marokkaanse ministerie van Transport is begonnen met het reguleringsproces voor e-bikes en elektrische steps.
16 sep 15:58
De Belgische Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) heeft de erkenning van de Moslimexecutieve definitief ingetrokken.
16 sep 13:18
De voorzitter van de raad van regeringsleiders Charles Michel wil de banden aanhalen met Algerije, Saoedi-Arabië, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) als deel van een oplossing voor de energiecrisis.
14 sep 20:03
De Arabische Liga zal niet bemiddelen in de crisis tussen Spanje, Algerije of Marokko. Het orgaan wil zich niet mengen in de kwestie omdat geen van de landen daarom heeft gevraagd.
14 sep 18:23
In de afgelopen maanden heeft Algerije de gasleveringen aan Spanje drastisch verlaagd en de LNG-transporten volledig stilgelegd.
14 sep 14:31
Eurocommissaris Frans Timmermans vindt dat Nederland snel moet beginnen met het innen van een 'solidariteitsbijdrage' van energiebedrijven die overwinsten boeken door de hoge gastarieven.
9 sep 20:24
De Spaanse Guardia Civil maakt zich steeds meer zorgen over de toename in het aantal migranten dat per jetski de levensgevaarlijke overtocht naar Spanje maakt.
9 sep 19:42
De aanleg van de gaspijpleiding tussen Marokko en Nigeria loopt vertraging op terwijl de aanleg van de gaspijpleiding naar Algerije "meer gevorderd" is.
9 sep 10:16
Afgelopen zomer hadden fors meer Nederlanders te maken problemen met de auto, camper of caravan in het buitenland, meldt de ANWB vrijdag.
7 sep 13:29
President Vladimir Poetin waarschuwt dat Rusland geen olie, gas, kolen en andere brandstofproducten meer zal leveren aan landen die prijsplafonds voor Russische grondstoffen invoeren.
6 sep 21:47
De voormalige Spaanse minister van Volkshuisvesting Maria Antonia Trujillo is in opspraak geraakt nadat ze de Spaanse soevereiniteit over Ceuta en Melilla in twijfel trok.
6 sep 19:02
Een nieuwe wet in Spanje moet een einde maken aan de discriminatie van huishoudelijk personeel.
5 sep 1:22
De Algerijnse autoriteiten hebben bezwaar gemaakt tegen het gebruik van een Spaans vliegtuig door VN-gezant Staffan de Mistura voor zijn bezoek aan de kampen in het Zuid-Algerijnse Tindouf.
4 sep 11:01
In de Gazastrook zijn zondagochtend twee Palestijnen terechtgesteld omdat ze zouden hebben samengewerkt met Israël.
13:43
De Europese Commissie wil een limiet instellen voor de prijs van gas dat via pijpleidingen uit Rusland komt. De tijd daarvoor is aangebroken, zegt voorzitter Ursula von der Leyen.
1 sep 20:59
De OS 35, het 178-meter lange vrachtschip dat onderweg naar Vlissingen in Gibraltar met een LNG-tanker tot aanvaring kwam, heeft "aanzienlijke schade".
1 sep 18:54
Kamerlid Fatima Tamni (FGD) heeft de regering opgeroepen om een ​​visumplicht in te voeren voor reizigers uit landen die visumbeperkingen hanteren voor Marokkanen.
31 aug 19:23
Spanje wil bemiddelen tussen Rabat en Brussel na de ophef die is ontstaan als gevolg van de controversiële opmerkingen van EU-buitenlandchef Josep Borrell.
31 aug 15:48
Spanje heeft de politieke rechten van Catalaanse separatistenleiders geschonden, stelt het Mensenrechtencomité van de Verenigde Naties.
29 aug 18:58
Spanje heeft Marokko opgeroepen om haast te maken bij het ratificeren van de visserijovereenkomst met de Europese Unie (EU).
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi