Laatste nieuws over spanje
821 t/m 840 (van 1467 artikelen)
14 feb 18:02
Een werkneemster op een Spaanse luchthaven werd door de rechtbank in Palma de Mallorca bevestigd in haar recht om een hoofddoek te dragen, de rechter oordeelde dat zij het recht heeft om deze in naam van godsdienstvrijheid te dragen.
14 feb 17:03
Marokko's terugkeer naar de Afrikaanse Unie (AU) zal Marokko toestaan om hun rol te spelen bij de ontwikkeling van Afrika, zei de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken Alfonso Dastis gisteren.
13 feb 20:34
In samenwerking met Spanje en UNESCO, heeft Marokko een programma gelanceerd ter bestrijding van illegale handel in cultuurgoederen in het Koninkrijk.
8 feb 10:33
Douaniers aan de grensovergang bij Bab Sebta hielden maandagavond een poging tot het smokkelen van 31.450 euro tegen, zei een douane-bron.
7 feb 22:06
Ongeveer 150.000 auto's worden elk jaar gestolen in Spanje. De meeste van deze auto's worden verkocht in Marokko, waar ze via havens worden ingevoerd in het zuidelijke deel van het Iberisch schiereiland, met name via Algeciras.
7 feb 21:25
Agenten van de Guardia Civil arresteerde vandaag twee Marokkaanse onderdanen in Badalona, in de buurt van Barcelona, die verdacht worden van het behoren tot een groep die gelinkt is aan de terroristische organisatie Daesh, aldus het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken.
6 feb 21:58
Na wederom een bestorming van sub-sahara migranten bij een grensovergang tussen Marokko en Spanje, lukte het vanochtend 18 migranten de oversteek te maken.
3 feb 22:14
De goede samenwerking tussen beide landen wordt nogmaals benadrukt.
3 feb 19:15
Onthutsende cijfers over de strijd tegen drugssmokkel.
16 jan 19:01
De Spaanse politie heeft een Marokkaanse man aangehouden die verdacht wordt van het leiden van een militante cel van Daesh.
14 jan 15:00
De Spaanse Guardia Civil heeft aangekondigd dat het gisteren een Marokkaanse onderdaan, die ook de Nederlandse nationaliteit bezit, heeft gearresteerd in Figueres, Catalonië.
13 jan 16:05
De Spaanse Guardia Civil arresteerde vandaag twee individuen 'voor terroristische misdrijven en volledig volgen van de strategie van de terroristische organisatie Daesh'.
12 jan 14:00
Een migrant werd gisteren ineengedoken gevonden in de motorruimte van een auto tijdens een politiecontrole in de haven van Almeria in Spanje.
1 jan 20:35
De Marokkaanse grenspolitie en de Spaanse Guardia Civil hebben drukke dagen achter de rug.
28 dec 18:05
Vijf Spaanse bemanningsleden, twee van hen geweerschot slachtoffers, beweren te zijn neergeschoten door een Marokkaanse marine patrouille in de Straat van Gibraltar.
25 dec 12:43
Hicham, een 40-jarige Marokkaanse expat woonachtig in Spanje, is naar verluidt gearresteerd op verdenking van het zich voordoen als een besnijdenis arts voor meer dan twee jaar.
14 dec 20:55
De Spaanse en Marokkaanse regeringen bereiden zich voor op het officiële bezoek van Koning Felipe VI van Spanje aan Marokko.
11 dec 14:01
Bank Al-Maghrib en Banco de España ondertekenden vrijdag een algemene samenwerkingsovereenkomst om een formeel kader vast te stellen voor hun bilaterale betrekkingen en de samenwerking tussen de twee instellingen te versterken, meldt de centrale bank van Marokko in een persbericht.
10 dec 20:02
Verschillende Marokkaanse nieuwssites hebben gemeld dat Marokkanen binnenkort vrijgesteld zijn van de visumplicht voor reizen naar buurland Spanje.
9 dec 13:29
Nog geen dag later worden alle geruchten over El Haddadi's mogelijke switch ontkracht.
<< < 40 41 42 43 44 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi