Laatste nieuws over spanje
81 t/m 100 (van 1990 artikelen)
12 jul 17:54
De Spaanse minister van Binnenlandse Zaken, Fernando Grande-Marlaska, heeft maandag de Europese Unie (EU) om meer geld gevraagd voor de migratiesamenwerking met Marokko.
12 jul 15:31
Het scheepvaartverkeer tussen de haven van Tarifa (Spanje) en die van Tanger stad is sinds dinsdag tot nader order opgeschort.
7 jul 22:59
Marokkaanse seizoenarbeiders konden deze week niet terugkeren naar Marokko vanwege het gebrek aan plaatsen op veerboten tussen Spanje en Marokko.
6 jul 18:48
De drukte aan de grens tussen de Spaanse exclave Ceuta en Marokko is de afgelopen dagen merkbaar afgenomen.
5 jul 22:13
De lange wachttijden als gevolg van de drukte in de havens van Algeciras en Ceuta leiden tot veel frustratie en onbegrip bij reizigers die op weg zijn naar Marokko.
5 jul 21:39
Agenten van de grenspolitie die dienst hadden tijdens de massale grensbestorming eind vorige maand werden omsingeld en geslagen door migranten.
5 jul 20:55
De meeste migranten die deelnamen aan de massale en gewelddadige bestorming van de Marokkaans-Spaanse grens eind vorige maand reisden door Algerije en Libië om in Marokko te geraken.
5 jul 14:44
Een aantal Marokkanen die met de auto aankwamen in Marokko reageerden verrast wanneer ze door douanebeambten werden gewezen op 'strengere douaneregels'.
4 jul 18:05
Met de naderende zomervakantie en het offerfeest Eid al-Adha bereidt Marokko zich voor op de komst van miljoenen vakantiegangers.
4 jul 17:27
De Spaanse regeringsleider Pedro Sanchez vindt dat zijn land en Europa zich solidairder moeten opstellen tegenover Marokko.
4 jul 17:00
Het gas dat Spanje via de onderzeese gaspijpleiding (EMPL) naar Marokko stuurt, komt uit de Verenigde Staten (VS).
4 jul 15:02
Bij een ongeval op een snelweg in Andalusië is zondag een dode gevallen en raakte 35 anderen gewond, waarvan zeven ernstig.
4 jul 14:59
De Spaanse politie heeft zes zogenoemde onderwaterdrones in beslag genomen die grote hoeveelheden drugs van Marokko naar Spanje kunnen vervoeren.
2 jul 20:53
Luchtvaartmaatschappij Ryanair staat in Spanje onder vuur nadat het bedrijf Marokkaans personeel ook heeft ingezet op vluchten in Spanje en Europa.
2 jul 17:10
Het in Spanje gevestigde cabinepersoneel van Ryanair is van plan deze maand nog twaalf dagen te staken.
2 jul 6:57
In verscheidene Spaanse steden en in de Marokkaanse stad Rabat zijn duizenden mensen de straat opgegaan om te demonstreren in verband met de dood van 23 Afrikaanse migranten in de Spaanse exclave Melilla een week geleden.
1 jul 20:59
De president van de lokale overheid van Melilla, Eduardo de Castro, heeft vrijdag uitgehaald naar Marokko en de autoriteiten beschuldigd van het dwarsbomen van het onderzoek naar het migratiedrama.
1 jul 20:31
De uitzetting van de 55 minderjarige Marokkanen die vorig jaar mei illegaal de grens tussen Fnideq en Ceuta overstaken was niet in overeenstemming met de wet.
1 jul 17:34
In een brief aan de Europese Commissie (EC) hebben zo'n vijftig Europarlementariërs gevraagd om een ​​onderzoek in te stellen naar het migrantendrama in Melilla.
30 jun 21:45
De Spaanse regering heeft donderdag Algerije beschuldigd van het blokkeren van bijna alle bilaterale handel.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi