Laatste nieuws over spion
21 t/m 40 (van 94 artikelen)
11 okt 13:05
Israëlische spionnen hebben Russische spionnen betrapt bij het bespioneren van Amerikaanse spionnen.
17 feb 15:34
Een video vrijgegeven door Parade Magazine geeft de kijker een blik achter de schermen op de set van de film 'Allied' (2016), die begint in het Tweede Wereldoorlog-tijdperk in Casablanca, Marokko.
15 feb 17:20
Justitie in Duitsland heeft woensdag bij vier Turkse imams in de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts huiszoeking laten doen. De geestelijken worden verdacht van spionage voor Turkije.
5 dec 10:10
In samenwerking met de Marokkaanse producente Khadija Alami, zal Fox Network Group een spionage-drama-serie filmen in Marokko met de titel 'The Nine'.
25 sep 13:29
Franse inlichtingendiensten maken graag gebruik van Marokkanen, en in het bijzonder vrouwen, om salafisten in het land te bespioneren.
8 sep 13:20
De Palestijnse president Mahmoud Abbas werkte in de jaren tachtig als KGB-agent. Dat blijkt uit documenten van de inlichtingendienst van de Sovjet-Unie, beweert de Israëlische omroep Channel 1.
12:26
Een voormalige FBI-medewerker heeft maandag tegenover de rechtbank schuld bekend aan het doorspelen van gevoelige informatie aan China in ruil voor prostituees, geld en dure hotels.
12 jul 15:19
De douane van Nador heeft materiaal in beslag genomen dat gebruikt kan worden voor spionage.
10 jun 12:29
Een Amerikaanse jury heeft donderdag een vrouw schuldig bevonden aan samenzwering om illegaal militaire technologie naar China te exporteren.
19 mei 18:30
Een Marokkaanse studente van de Moulay Ismail Universiteit in Meknes is hevig toegetakeld door medestudenten omdat ze voor de politie zou hebben gespioneerd.
16 apr 14:48
De inlichtingen- en veiligheidsdiensten mogen telecommunicatie via de kabel gaan afluisteren, maar wel onder meer toezicht.
11 apr 12:47
De Marokkaanse krant Al Massae heeft een Franse ambtenaar gesproken die werkzaam is binnen het veiligheidsapparaat van Frankrijk en geeft opmerkelijke details vrij.
9 dec 17:10
Een Marokkaanse vrouw is in Spanje opgepakt op beschuldiging van spionage.
20 nov 15:35
In de Verenigde Staten is vrijdag een spion, Jonathan Pollard, voorwaardelijk vrijgelaten na dertig jaar wegens spionage voor Israël te hebben vastgezeten.
7 nov 10:31
Hollywoodster Brad Pitt en Marion Cotillard gaan spelen in een film die zich afspeelt in Casablanca.
31 jul 13:16
Wetenschappelijk bewijs "laat zonder aarzeling zien" dat twee Russische geheim agenten in 2006 hun voormalige collega Aleksander Litvinenko hebben vermoord.
28 jul 13:50
Een Russische onderzoeker die werkzaam was bij de Technische Universiteit in Eindhoven is daar vorig jaar weggestuurd omdat hij zou spioneren.
22 jul 19:08
De Algerijnse politie heeft in een officiële verklaring gezegd dat vier Marokkaanse toeristen zijn opgepakt op verdenking van 'terrorisme'.
22 apr 13:00
De Russische inlichtingendiensten sturen in Nederland agenten aan om politieke en wetenschappelijke informatie te krijgen.
11 mrt 19:33
Een man en een jonge tiener die te zien zijn in een dinsdag verschenen video van beweging Daesh zijn Franse staatsburgers.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi