Laatste nieuws over spionage
1 t/m 20 (van 68 artikelen)
16 sep 15:58
De Belgische Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) heeft de erkenning van de Moslimexecutieve definitief ingetrokken.
4 sep 11:01
In de Gazastrook zijn zondagochtend twee Palestijnen terechtgesteld omdat ze zouden hebben samengewerkt met Israël.
13 aug 7:37
Er loopt een onderzoek naar de Amerikaanse oud-president Donald Trump wegens mogelijke belemmering van de rechtsgang en schendingen van de Spionagewet.
10 mei 13:17
De Spaanse regering heeft Paz Esteban, chef van de inlichtingendienst CNI, ontslagen naar aanleiding van een spionageschandaal dat al weken zorgt voor politiek rumoer.
6 mei 17:03
De Spaanse minister van Buitenlandse Zaken, Jose Manuel Albares, weigert Marokko te betrekken bij het Pegasus spionageschandaal.
15:41
Ruim duizend buitenlanders hebben zich inmiddels bij de regering van Oekraïne gemeld om aan de kant van het land tegen de Russen te vechten.
17 dec 13:08
De Belgische minister van Justitie, Vincent Van Quickenborne, geeft de jaarlijkse subsidie van ruim € 600.000 voor de Moslimexecutieve voorlopig niet vrij.
3 dec 14:40
Nederland kon bewijzen dat de Marokkaanse journalist Omar Radi geen spion was, maar deed dat niet.
19 jul 19:52
Amazon levert geen clouddiensten meer aan het Israëlische bedrijf NSO.
19 jul 16:34
De rechtbank in Casablanca heeft journalist en activist Omar Radi maandag veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar.
17 mrt 11:49
De Australische spionagedienst Asio gaat anders over terroristen of extremisten praten.
8 feb 17:28
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) hebben een spionagenetwerk opgezet bestaande uit voormalige leden van de Amerikaanse inlichtingendienst National Security Agency (NSA)
4 dec 18:19
Belgische justitie brengt een negatief advies uit over de doorstart van de Brusselse Grote Moskee.
12 okt 6:38
Directies van grote Nederlandse ondernemingen doen er goed aan hun smartphone of tablet uit de buurt te leggen als ze bedrijfsgeheimen bespreken.
29 jul 17:50
Journalist Omar Radi is gearresteerd voor zijn vermeende betrokkenheid bij een verkrachtingszaak en het ontvangen van gelden van een buitenlandse inlichtingendienst.
14 jul 11:09
Iran heeft naar eigen zeggen een Iraanse agent geëxecuteerd die banden zou hebben gehad met de Amerikaanse inlichtingendienst CIA.
6 jul 16:42
Marokko beschouwt het uitblijven van een antwoord van de mensenrechten-NGO als non-respons
3 jul 15:26
De Marokkaanse premier Saad Eddine El Othmani heeft Amnesty International opnieuw gevraagd bewijs te leveren voor hun recente beschuldiging van spionage inzake journalist Omar Radi
12 jun 21:35
Dat is het standpunt van het Algerijnse Ministerie van Buitenlandse Zaken als reactie op de uitlatingen van de Marokkaanse buitenlandminister Nasser Bourita.
12 jun 19:11
De Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita heeft dinsdag de Algerijnse ambassadeur in Marokko, Abdelhamid Abdaoui, ter verantwoording geroepen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi