Laatste nieuws over spionage
1 t/m 20 (van 55 artikelen)
12 okt 6:38
Directies van grote Nederlandse ondernemingen doen er goed aan hun smartphone of tablet uit de buurt te leggen als ze bedrijfsgeheimen bespreken.
29 jul 17:50
Journalist Omar Radi is gearresteerd voor zijn vermeende betrokkenheid bij een verkrachtingszaak en het ontvangen van gelden van een buitenlandse inlichtingendienst.
14 jul 11:09
Iran heeft naar eigen zeggen een Iraanse agent geëxecuteerd die banden zou hebben gehad met de Amerikaanse inlichtingendienst CIA.
6 jul 16:42
Marokko beschouwt het uitblijven van een antwoord van de mensenrechten-NGO als non-respons
3 jul 15:26
De Marokkaanse premier Saad Eddine El Othmani heeft Amnesty International opnieuw gevraagd bewijs te leveren voor hun recente beschuldiging van spionage inzake journalist Omar Radi
12 jun 21:35
Dat is het standpunt van het Algerijnse Ministerie van Buitenlandse Zaken als reactie op de uitlatingen van de Marokkaanse buitenlandminister Nasser Bourita.
12 jun 19:11
De Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita heeft dinsdag de Algerijnse ambassadeur in Marokko, Abdelhamid Abdaoui, ter verantwoording geroepen.
10 jun 19:24
De Marokkaanse Minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita uit zijn onvrede over de recente uitlatingen van een Algerijnse functionaris
7 nov 9:28
Twee voormalige medewerkers van Twitter en een derde man uit Saoedi-Arabië worden in de VS aangeklaagd voor spionage voor de Saoedi's.
31 okt 18:06
Hoge regerings- en legerfunctionarissen in meerdere landen zijn bespioneerd via een gat in de beveiliging van WhatsApp.
6 jul 16:31
De Palestijnse groep Hamas heeft drie nep-apps gemaakt, in de hoop dat Israëlische militairen die zouden installeren.
10 mei 8:04
De cyber spionage-campagne was gericht op gebruikers in Marokko, Egypte, Jordanië, Libanon en Iran.
25 apr 18:05
De goederen werden ontdekt tijdens de scan van een vrachtwagen.
27 feb 20:02
Vandaag beweert de krant Akhbar Alyaoum op de voorpagina dat het kantoor vol met verborgen camera's hangt.
15 feb 17:20
Justitie in Duitsland heeft woensdag bij vier Turkse imams in de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts huiszoeking laten doen. De geestelijken worden verdacht van spionage voor Turkije.
5 dec 10:10
In samenwerking met de Marokkaanse producente Khadija Alami, zal Fox Network Group een spionage-drama-serie filmen in Marokko met de titel 'The Nine'.
25 sep 13:29
Franse inlichtingendiensten maken graag gebruik van Marokkanen, en in het bijzonder vrouwen, om salafisten in het land te bespioneren.
12 jul 15:19
De douane van Nador heeft materiaal in beslag genomen dat gebruikt kan worden voor spionage.
19 mei 18:30
Een Marokkaanse studente van de Moulay Ismail Universiteit in Meknes is hevig toegetakeld door medestudenten omdat ze voor de politie zou hebben gespioneerd.
16 apr 14:48
De inlichtingen- en veiligheidsdiensten mogen telecommunicatie via de kabel gaan afluisteren, maar wel onder meer toezicht.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi