sport
24 mei 13:35
Khalid Choukoud doet op zondag 16 oktober mee aan de marathon van Amsterdam, die ook dit jaar dient als Nederlands kampioenschap.
22 mei 13:40
Kickbokser Badr Hari vecht in oktober tegen Alistair Overeem. Dat heeft kickboksorganisatie Glory bekendgemaakt.
13 mei 17:16
Noussair Mazraoui en de bondscoach van Marokko hebben elkaar ontmoet bij een hotel in Amsterdam, zo blijkt uit beelden op sociale media.
6 mei 15:11
Trainer Erik ten Hag kan zondag tijdens het uitduel van Ajax met AZ weer een beroep doen op Noussair Mazraoui.
3 mei 20:21
Voetbalbond FIFA heeft sancties opgelegd aan zes Afrikaanse landen vanwege de gebeurtenissen tijdens de play-offs van het WK 2022 die afgelopen maart plaatsvonden.
3 mei 18:12
De Marokkaanse voetbalbond FRMF heeft via een verklaring ontkend dat Vahid Halilhodzic ontslagen wordt als bondscoach van de Atlasleeuwen.
30 apr 19:02
De Algerijnse pers beschuldigt de Frans-Marokkaanse komiek Jamal Debbouze van betrokkenheid bij het mislopen van het WK-ticket voor het Algerijnse voetbalelftal.
30 apr 16:45
De bekende voetbalzaakwaarnemer Mino Raiola is op 54-jarige leeftijd overleden. Dat is bekendgemaakt via zijn Twitteraccount. Raiola was al een tijd ernstig ziek.
28 apr 15:47
Mino Raiola heeft op Twitter van zich laten horen. De bekende makelaar van veel topvoetballers reageerde op berichten in veel Italiaanse media dat hij overleden zou zijn.
27 apr 19:15
Een verdachte van de mishandeling van voetbalster Kheira Hamraoui van Paris Saint-Germain is woensdag aangehouden.
22 apr 19:33
Vahid Halilhodzic heeft opnieuw gezegd dat de sterspelers Hakim Ziyech (Chelsea) en Noussair Mazraoui (Ajax) niet meegaan naar het wereldkampioenschap voetbal, eind dit jaar in Qatar.
19 apr 11:12
De geschorste landen Zimbabwe en Kenia doen dinsdag gewoon mee bij de loting voor het kwalificatietoernooi van de Afrika Cup in 2023.
16 apr 16:27
Het krijgt er steeds meer van weg dat Mohamed Ihattaren zondag bij de selectie van Ajax voor de bekerfinale tegen PSV zit.
13 apr 19:16
Fouzi Lekjaa, de voorzitter van de voetbalbond van Marokko, hoopt dat Hakim Ziyech alsnog meegaat naar het WK. Dat zei hij woensdag tijdens een bestuursvergadering.
9 apr 17:08
Marokkaans oud-international Mehdi Mellouk is op 69-jarige leeftijd overleden
2 apr 13:44
Het Nederlands elftal en Senegal openen op 21 november het WK voetbal vanwege verzoeken van de Amerikaanse televisie en de voetbalbond van Qatar.
1 apr 19:11
De organisatie van het WK voetbal in Qatar heeft aan het begin van de loting voor het WK in Doha mascotte La'eeb en het officiële WK-lied 'Hayya Hayya' gepresenteerd.
1 apr 19:04
Het Marokkaanse voetbalelftal speelt in Groep F en stuit in de groepsfase van het WK op de Rode Duivels, Kroatië en Canada.
31 mrt 18:45
Het WK voetbal blijft een vierjaarlijks toernooi. De FIFA ziet voorlopig af het evenement iedere twee jaar te houden, zo bleek tijdens het 72e congres van de wereldvoetbalbond in Doha.
31 mrt 14:06
Eén dag voor de loting voor het WK voetbal heeft Algerije beroep aangetekend tegen de uitslag van de play-off tegen Kameroen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi