sport
01:28
Marokko heeft maandag zijn vijfde gouden medaille behaald bij de taekwondo-onderdelen van de 13e Afrikaanse Spelen, die tot zaterdag plaatsvinden in Accra, de hoofdstad van Ghana.
18 mrt 17:36
Het Marokkaanse Front ter ondersteuning van Palestina en tegen normalisatie heeft de Koninklijke Marokkaanse Voetbalbond (FRMF) opgeroepen om af te zien van een partnerschap met McDonald's.
18 mrt 1:39
In de Turkse stad Antalya hebben de Marokkaanse karateka's Said Obaya en Fatima Zahraa Chajai twee gouden medailles veroverd op de Internationale Karate Premier League.
16 mrt 16:10
De Marokkaanse triatleet Badr Siwane heeft de zilveren medaille veroverd in de mannen triatlon tijdens de 13e Afrikaanse Spelen in Accra, die tot en met 23 maart in de Ghanese hoofdstad worden gehouden.
16 mrt 9:35
Real Madrid's aanvallende middenvelder Brahim Diaz heeft zich voorgenomen Arabisch te leren en zijn Marokkaanse roots te verkennen.
16 mrt 9:26
Elias Ben Saghir, de nieuwe aanwinst van de Marokkaanse nationale voetbalploeg, heeft tijdens een persconferentie op vrijdag toegegeven dat het een moeilijke keuze was om tussen Frankrijk en Marokko te kiezen.
16 mrt 7:21
Recente berichtgeving rondom Lamine Yamal, de jonge Marokkaanse voetballer van FC Barcelona, heeft geleid tot een levendige discussie over zijn leeftijd.
15 mrt 15:47
Het Marokkaanse duo Mohammed Abicha en Soufiane El Gharouti heeft donderdag de gouden medaille in het mannentoernooi beachvolleybal gewonnen op de 13e Afrikaanse Spelen, die tot 23 maart in de Ghanese hoofdstad worden gehouden.
15 mrt 15:44
Real Madrid gaat geen spelers vrijgeven voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.
15 mrt 15:41
In de nieuwste FIFA-ranglijst voor vrouwenvoetbalteams, die op 15 maart is vrijgegeven, hebben de Atlasleeuwinnen een significante vooruitgang geboekt.
15 mrt 15:37
In de voorbereiding op de Afrika Cup of Nations finales, die volgende maand in Marokko plaatsvinden, heeft het Marokkaanse zaalvoetbalteam een overtuigende overwinning behaald.
15 mrt 2:58
Wereldvoetbalbond FIFA heeft bekendgemaakt dat Marokko de komende vijf edities van het FIFA U17 Vrouwen Wereldkampioenschap zal organiseren.
13 mrt 16:43
De rechtbank van eerste aanleg in Tetouan heeft in totaal 30 jaar celstraf uitgesproken tegen een groep van 26 supporters van de voetbalclub Raja.
13 mrt 16:37
Real Madrid-speler Ibrahim Diaz heeft zijn vreugde en trots geuit nadat hij werd opgeroepen voor het Marokkaanse nationale voetbalteam.
13 mrt 16:24
De rechtbank van eerste aanleg in Casablanca heeft Mohamed Boudriga, voorzitter van de voetbalclub Raja en Kamerlid voor regeringspartij RNI, veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van één jaar.
13 mrt 16:05
De wereldvoetbalbond FIFA heeft de wisseling van sportnationaliteit van Brahim Diaz, middenvelder bij Real Madrid, formeel goedgekeurd.
13 mrt 14:47
De Belgisch-Marokkaanse kickbokser Jamal Ben Saddik heeft dinsdag een operatie ondergaan nadat bij hem opnieuw kanker werd vastgesteld.
13 mrt 12:43
Bayern München overweegt een ingrijpende wijziging in de samenstelling van haar selectie.
12 mrt 17:19
In de Gazastrook is de sportgemeenschap in diepe rouw gedompeld na het overlijden van Mohammed Barakat, een prominente voetballer, bij een Israëlische luchtaanval.
12 mrt 14:16
In een formele verklaring heeft Luis de La Fuente, de bondscoach van het Spaanse nationale voetbalelftal, zijn respect getoond voor de keuze van Brahim Diaz om voor het Marokkaanse nationale team te spelen.
1 2 3 > >>