Laatste nieuws over staatsgreep
21 t/m 34 (van 34 artikelen)
16 apr 9:32
De Afrikaanse Unie heeft enkele dagen na de militaire staatsgreep in Soedan de generaals een ultimatum gesteld.
12 apr 18:03
De overgangsperiode naar nieuwe verkiezingen van maximaal twee jaar na de staatsgreep in Soedan kan mogelijk binnen een maand als het 'zonder chaos' gaat.
17 dec 16:30
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn Turkse ambtsgenoot Recep Tayyip Erdogan gezegd dat Washington werkt aan de uitlevering van Fethullah Gülen.
6 feb 9:19
Op de Malediven is de noodtoestand uitgeroepen tijdens een escalerende machtsstrijd tussen de regering van president Yameen Abdul Gayoom en de oppositie.
29 nov 22:15
Een verbod op buitenlandse financiering voor politieke partijen.
20 nov 20:51
De Turkse President Recep Tayyip Erdogan heeft de blik op het oosten gericht nu toetreding tot de EU verder weg lijkt dan ooit.
10 okt 12:33
De Tweede Kamer voelt maandag een aantal Turks-Nederlandse organisaties aan de tand over de ruzies die de mislukte coup in Turkije van afgelopen zomer in de Turks-Nederlandse gemeenschap teweeg heeft gebracht.
21 sep 18:45
PVV-leider Geert Wilders vindt dat er in ons land geen Turken meer binnen mogen komen.
6 aug 15:10
Turkije heeft 167 medewerkers ontslagen van de Wetenschappelijke en Technologische Onderzoeks Raad (Tubitak), meldde de Turkse omroep NTV vrijdag.
30 jul 11:11
Premier Mark Rutte heeft vrijdag een uitgebreide reactie gegeven op de aanhoudende spanningen tussen groepen Turkse Nederlanders na de mislukte staatsgreep in Turkije.
18 jul 13:04
Fethullah Gülen, de Turkse geestelijke wiens aanhangers volgens Turkije achter de mislukte staatsgreep zitten, heeft zondag gezegd dat hij zich niet tegen een eventueel uitleveringsbesluit van de Verenigde Staten zal verzetten.
18 jul 13:01
Minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavusoglu heeft zondag gezegd dat het dodental door de mislukte militaire staatsgreep in Turkije is opgelopen tot 190, onder wie veel burgers.
17 jul 19:04
De Turkse autoriteiten hebben zondag bekendgemaakt dat ook generaal Bekir Ercan Van is gearresteerd wegens betrokkenheid bij de staatsgreep.
2 jul 13:01
Tientallen mensen zijn in de Emiraten veroordeeld voor een geplande staatsgreep.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi