Laatste nieuws over staatsliedenbuurt
1 t/m 20 (van 41 artikelen)
30 apr 15:16
De vier Fransen die op 19 januari zouden hebben geprobeerd de tot levenslang veroordeelde Omar L. uit de gevangenis in Zutphen te bevrijden, hebben die actie "heel erg goed voorbereid".
31 jan 9:44
De vier mannen die ervan worden verdacht dat ze een gedetineerde uit de gevangenis van Zutphen probeerden te bevrijden, blijven nog negentig dagen vastzitten.
22 jan 15:33
De vier mannen die zondag zijn aangehouden in verband met een mogelijke uitbraakpoging uit de gevangenis in Zutphen, moeten nog veertien dagen in de cel blijven.
19 jan 21:03
De advocaat van Omar L. bevestigt dat zijn cliënt is overgeplaatst van de gevangenis in Zutphen naar de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught. Dat zegt raadsman Sander Janssen op Twitter.
19 jan 18:41
Een ontsnappingspoging uit de gevangenis in Zutphen is zondag verijdeld. De politie arresteerde, na een achtervolging, vier mannen die hierbij mogelijk betrokken zijn.
21 mei 15:58
De mannen die verdacht worden van de liquidatie van Chahid Yakhlaf in Kerkdriel en meerdere liquidatiepogingen, ontkennen daar iets mee te maken te hebben.
21 dec 15:30
De strafzaak in hoger beroep over de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt heeft fikse vertraging opgelopen door een onvoorziene ontwikkeling.
18 dec 18:32
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in hoger beroep opnieuw levenslang geëist tegen Anouar B. en Adil A.
18 dec 9:32
Adil A. en Anouar B., verdacht van de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt in december 2012, zaten in de Audi waarmee de slachtoffers op de hielen werden gezeten.
17 dec 15:35
In de strafzaak rond de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt zijn drie getuigen lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.
11 dec 13:31
In het hoger beroep over de liquidatiezaak in de Staatsliedenbuurt eind 2012 heeft verdachte Adil A. dinsdagochtend gezegd dat hij niet tot de schutters behoorde.
31 okt 16:04
Volgens de advocaat wordt Anouar B. onterecht aangezien als een van de schutters.
29 mrt 10:20
De broer van de kroongetuige Nabil B., die verklaringen heeft afgelegd tegen de zogeheten Mocro-maffia, is doodgeschoten in Amsterdam-Noord.
7 jun 12:00
Een 29-jarige man die al een celstraf uitzit voor een schietpartij in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt, is woensdag opnieuw veroordeeld.
10 nov 15:14
In de Amsterdamse Staatsliedenbuurt is dinsdag een reconstructie van de dubbele liquidatie uit 2012 gepland.
9 nov 12:28
Hamza B., volgens justitie een van de daders voor een dubbele liquidatie in de Staatsliedenbuurt, krijgt een mensonterende en vernederende behandeling in de Marokkaanse gevangenis.
13:33
De Amsterdamse crimineel Hamza B. is donderdag in Marokko in hoger beroep veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf vanwege zijn aandeel in de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt drie jaar geleden.
13 aug 14:09
Het hoger beroep van Hamza B., verdachte van de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt, is donderdag opnieuw uitgesteld.
10 aug 19:03
Rechters in het proces waarin Hamza B. uit Amsterdam in Marokko tot twintig jaar cel is veroordeeld voor zijn rol bij de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt zijn mogelijk omgekocht.
27 jul 17:38
De Amsterdamse crimineel Houssine Ait S. is zondag opgepakt in het Marokkaanse Marrakech.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi