Laatste nieuws over stef blok
1 t/m 20 (van 81 artikelen)
7 okt 17:43
Om te voorkomen dat de energierekening van veel huishoudens vanaf 1 januari gigantisch omhoogschiet, wil het kabinet "doen wat nodig is".
16 sep 20:56
Sigrid Kaag treedt terug als demissionair minister van Buitenlandse Zaken. Ze deed dat nadat de Tweede Kamer een motie van afkeuring had aangenomen vanwege de chaotisch verlopen evacuatie uit Afghanistan.
18 mei 19:23
Bijna de hele Europese Unie dringt aan op een onmiddellijk staakt-het-vuren van Israël en Hamas.
22 apr 15:47
De Nederlandse militairen in Afghanistan zullen "ruim" voor 11 september teruggetrokken zijn. Dat verwacht demissionair minister Ank Bijleveld van Defensie.
30 mrt 7:51
Daesh blijft volgens waarnemend speciale gezant John Godfrey van de internationale anti-Daesh-coalitie een gevaar.
23 feb 5:01
Buitenlandse vertegenwoordigers, zoals ambassadeurs, ministers of burgemeesters, mogen in Nederland niet zomaar meer campagne voeren voor verkiezingen in hun thuisland.
5 feb 16:38
Een onafhankelijke commissie gaat onderzoek doen naar de Nederlandse hulp aan rebellengroepen in Syrië.
2 feb 15:27
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken roept de ambassadeur van Myanmar op het matje. Dat gebeurt naar aanleiding van de militaire staatsgreep in het land.
2 feb 13:42
Nederland gaat pleiten voor nieuwe EU-sancties tegen het militaire regime van Myanmar. Dat zei minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking dinsdag.
20 jan 10:03
Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het afgelopen jaar samen met de reisbranche zeker 50.000 gestrande Nederlanders teruggehaald, toen in maart door de coronapandemie veel landsgrenzen sloten.
23 dec 1:31
Het vliegverbod voor passagiers uit Zuid-Afrika en het vlieg- en aanmeerverbod voor het Verenigd Koninkrijk vervallen woensdag.
17 dec 17:36
Vanaf maart kunnen de nabestaanden van circa 350 Bosnische moslims die zijn vermoord in Srebrenica in 1995 een schadeclaim indienen.
4 dec 10:45
Ook Nederland schaarst zich onder de vele landen die inmiddels steun hebben betuigd aan het militair ingrijpen van de Marokkaanse regering in de Marokkaans-Mauritaanse grensstreek.
27 nov 11:15
De Nederlandse 'jihadbruid' Angela B. heeft zich deze week samen met haar zoontje gemeld bij het Nederlandse consulaat in de Turkse stad Istanbul.
26 nov 17:53
Het kabinet onderzoekt toch nog een keer of er geen aanwijzingen waren dat Nederland op de hoogte was van ernstige misdaden die Australische special forces in Afghanistan hebben gepleegd.
20 nov 14:28
Tot 150 Nederlandse militairen gaan samen met Amerikanen de internationale luchthaven van Erbil in Noord-Irak beveiligen.
13 nov 1:30
Het komt bijna nooit voor dat een Kamerlid in de Tweede Kamer geen steun krijgt van andere Kamerleden om een motie in te dienen.
11 nov 14:00
Regeringspartijen CDA en ChristenUnie willen toch dat een onafhankelijke commissie onderzoek gaat doen naar de hulp aan rebellen in Syrië.
5 nov 14:56
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken heeft in het centrum van Wenen bloemen gelegd op de plek waar eerder deze week een aanslag werd gepleegd door een terrorist.
29 okt 13:29
Frankrijk staat niet alleen in de strijd tegen extremisme.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi