Laatste nieuws over stef blok
41 t/m 60 (van 82 artikelen)
14 apr 21:24
Zangeres Anouk zit niet in het vliegtuig met Nederlanders dat dinsdag uit Marokko is vertrokken.
14 apr 19:41
Zes Nederlanders, onder wie een baby, die door de coronapandemie waren gestrand in Marokko zijn met een Franse vlucht onderweg terug naar huis.
13 apr 10:28
Marokkaanse Nederlanders die vast zitten in Marokko kunnen mogelijk niet weg door de moeizame verhoudingen tussen Marokko en Nederland.
9 apr 14:37
Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) doet een "dringend beroep" op Marokko om de Nederlandse reizigers die in het land vastzitten te laten gaan.
21 mrt 20:14
De hulplijn van het ministerie van Buitenlandse Zaken krijgt dagelijks 10. 000 telefoontjes van in het buitenland gestrande Nederlanders en hun familie over de terugkeer naar ons land.
3 mrt 20:16
Het luchtruim boven Idlib moet volgens minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) gesloten worden voor Syrische vliegtuigen.
22 feb 16:11
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken vindt dat Iran moet veranderen. Hij zei dat tijdens een bezoek aan het streng islamitische land, een dag na de parlementsverkiezingen.
12 feb 8:10
De Belgische regering wil 42 kinderen zonder hun moeders uit Syrische kampen halen. Dat heeft minister Philippe Goffin van Buitenlandse Zaken gezegd bij de VN-Veiligheidsraad, waarvan België momenteel voorzitter is.
29 jan 13:07
De Tweede Kamer wil dat het kabinet meer doet om mensenrechtenschendingen in China tegen moslims te stoppen.
23 jan 12:02
Het Internationaal Gerechtshof (ICJ) in Den Haag heeft Myanmar, voormalig Birma, opgedragen onmiddellijk maatregelen te nemen om moslims te beschermen.
12 jan 11:29
Koning Willem-Alexander is deze zondag in Oman om te condoleren na het overlijden van sultan Qaboos bin Said. Die stierf vrijdagavond op 79-jarige leeftijd, na bijna vijftig jaar op de troon van de oliestaat.
8 jan 13:19
Nederland veroordeelt de Iraanse raketaanvallen die in de nacht van dinsdag op woensdag zijn uitgevoerd op legerbases in Irak.
3 jan 13:12
"De situatie is zorgelijk en ernstig"
9 dec 16:59
Nederland en Canada willen Gambia steunen in de zaak dat het heeft aangespannen bij het Internationaal Gerechtshof tegen Myanmar vanwege de genocide op de Rohingya
6 dec 11:43
De relatie tussen Nederland en Marokko moet beter, vindt minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok.
8 nov 11:18
Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) is tegen de doodstraf voor strijders van terreurgroep Daesh.
1 nov 11:03
Het verzoek van Jeugdzorg Nederland om twee alleenstaande Daesh-kinderen uit Syrië terug te halen, wordt bestudeerd door het kabinet.
31 okt 17:58
Twee vrouwelijke Syriëgangers hebben zich woensdag met hun kinderen gemeld bij de Nederlandse ambassade in Ankara.
27 okt 19:03
De dood van Daesh-leider Abu Bakr al-Baghdadi betekent niet dat de strijd tegen terreurbeweging Daesh is gewonnen. Dat zegt minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken.
26 okt 19:09
In de Tweede Kamer is bezorgd gereageerd over mogelijke banden tussen Iran en de van een reeks liquidaties verdachte Ridouan T.
< 1 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi