Laatste nieuws over stef blok
61 t/m 80 (van 82 artikelen)
29 sep 17:44
Nederland is slechts één van de landen die de aanpak van terrorisme in Marokko zien als toonaangevende strategie in de strijd tegen het extremisme en terrorisme.
26 sep 10:31
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken heeft in New York gezegd dat hij geen reden heeft te twijfelen aan het oordeel van buitenlandse mogendheden dat Iran achter de aanval op olie-faciliteiten in Saoedi-Arabië zit.
29 aug 15:38
Een EU-missie in de Straat van Hormuz is voorlopig niet aan de orde. "Het is nog te vroeg om daar specifiek over te zijn", zei minister Stef Blok in Helsinki, waar de EU-ministers van Buitenlandse Zaken en Defensie bijeen zijn voor informeel overleg.
24 jul 21:07
Een internationaal tribunaal voor de berechting van strijders van terreurgroep Daesh heeft weinig kans van slagen zonder mandaat van de Verenigde Naties en zonder steun van Syrië en Irak.
16 jul 20:37
Wie in het buitenland in de problemen komt, kan met het ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) voortaan ook whatsappen. Na een succesvolle pilot is WhatsApp sinds dinsdag een vast communicatiemiddel van het contactcentrum van BuZa.
15 jul 16:09
De Verenigde Staten hebben Nederland dinsdag officieel gevraagd een bijdrage te leveren aan een missie in de Straat van Hormuz.
2 jul 15:44
Het Eindhovense SP-raadslid Murat Memis is dinsdag in Turkije vrijgesproken. Dat heeft SP-leider Lilian Marijnissen gemeld. Ze was bij de rechtszaak in Antalya aanwezig.
26 jun 11:07
Het kabinet moet Turkije dreigen met economische sancties om Nederlanders die daar om politieke redenen worden vastgehouden vrij te krijgen.
10 jun 12:39
Twee jonge Nederlandse weeskinderen zijn uit een vluchtelingenkamp in het noorden van Syrië gehaald en overgedragen aan een Nederlandse delegatie.
13 mei 19:35
Het zou van verantwoordelijkheid getuigen als de Verenigde Staten zich "maximaal terughoudend’’ opstellen tegenover Iran en militaire escalatie vermijden.
5 sep 14:30
Blok heeft in de Tweede Kamer zijn spijt betuigd over zijn uitspraken over de multiculturele samenleving.
17 aug 9:32
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken neemt verder afstand van zijn omstreden uitspraken over onder andere de multiculturele samenleving.
3 jul 20:55
Nederland heeft de afgelopen jaren 22 gematigde gewapende groepen in Syrië gesteund.
1 jul 17:53
Marokko heeft de Nederlandse ambassadeur ontboden.
26 jun 22:35
Twee in Turkije veroordeelde Nederlandse jihadisten komen terug naar Nederland.
31 aug 20:15
De gemeente Den Haag zal vrijdag in de gaten houden wat er gebeurt bij het pand waar de stichting Qanitoen een Islamitische boekwinkel heeft.
18 mei 16:10
Minister Stef Blok (Veiligheid en Justitie) is tegen hoofddoekjes bij de politie.
1 sep 12:41
De gemeente Rotterdam gaat op basis van politiegegevens asociale, criminele of geradicaliseerde bewoners weren uit achterstandswijken.
19 nov 12:37
De inkomensgrens voor sociale huurwoningen moet tijdelijk omhoog naar 43 duizend euro.
15 feb 9:53
Immigranten die geen Nederlands spreken en ook niet hun best doen het te leren, komen niet in de bijstand.
<< < 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi