Laatste nieuws over supermarkt
1 t/m 20 (van 111 artikelen)
1 apr 16:42
Vanwege de tekorten aan zonnebloemolie door de oorlog in Oekraïne zullen in veel producten zoals chips, koekjes en sauzen vervangende plantaardige oliën gebruikt gaan worden.
28 mrt 15:01
Twee Amsterdammers zijn maandag door de rechtbank in Haarlem veroordeeld tot maandenlange gevangenisstraffen voor het plaatsen van een zwaar explosief bij een Poolse supermarkt in Beverwijk, afgelopen juni.
17:07
Colruyt, de grootste supermarktketen in België, stelt ook beperkingen in voor de verkoop van bloem en bijvoorbeeld olijfolie om te voorkomen dat er snel een tekort ontstaat als gevolg van de oorlog in Oekraïne.
10 mrt 16:47
"Voor mensen die waar dan ook moeten vluchten voor oorlogsgeweld moet er in Amsterdam altijd plek zijn. " Dat zegt burgemeester Femke Halsema in een videoboodschap aan Amsterdammers over de oorlog in Oekraïne.
24 feb 0:49
Eten en drinken wordt nog duurder, concluderen economen van ABN AMRO in een nieuw rapport.
29 jan 15:10
Bij contact met bepaalde koffie- en theeglazen die Aldi heeft verkocht, kan er te snel een breuk ontstaan.
27 nov 15:15
De verkoop van zelftesten voor het coronavirus stijgt flink bij supermarkten. Dat laat het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) weten.
12 nov 19:37
Het demissionaire kabinet wil het coronatoegangsbewijs ook verplicht gaan stellen bij niet-essentiële winkels en dienstverleners, bijvoorbeeld kappers.
5 nov 2:49
De prijzen die consumenten in de supermarkt betalen voor voedsel gaan op termijn waarschijnlijk stijgen. Dat verwacht ABN AMRO.
2 nov 14:17
Het wordt weer verplicht om een mondkapje te dragen in de supermarkt en andere winkels.
1 nov 14:46
Een 20-jarige verdachte heeft bekend explosieven te hebben geplaatst bij Poolse supermarkten in Aalsmeer, Beverwijk en Tilburg.
19 okt 9:40
Sersinio D. , die verdacht wordt van een aanslag op een Poolse supermarkt in Aalsmeer, blijft vastzitten. Dit meldt de rechtbank in Haarlem dinsdag.
15:26
De man die vorige week vijf mensen doodde in Noorwegen, deed dat met een "scherp voorwerp".
14 okt 1:27
Bij een aanval met een pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg zijn zeker vijf doden gevallen, meldt de Noorse politie.
27 sep 18:38
Justitie in Noord-Holland heeft in totaal negen verdachten in beeld voor de aanslagen op Poolse supermarkten en de pogingen daartoe die er zijn geweest.
28 jun 13:20
De politie doet sinds maandagochtend onderzoek naar het gevonden explosief bij de Poolse supermarkt in Beverwijk.
8 apr 16:54
Supermarktketen Marjane Holding gaat meer zaken doen met lokale textiel- en voedingsproducenten
25 mrt 8:35
Albert Heijn stopt met de gratis plastic zakjes bij de groente- en fruitafdeling. Volgens de grootgrutter uit Zaandam scheelt dat per jaar zo'n 130 miljoen zakjes, oftewel 243.000 kilo plastic.
23 mrt 22:29
De winkels van supermarktketens Albert Heijn en Jumbo blijven vanaf 31 maart open tot 21.45 uur omdat de avondklok vanwege de zomertijd dan om 22.00 uur zal ingaan.
10 mrt 20:28
Mensen hoeven niet te betalen voor sneltesten die nodig zijn voor toegang tot evenementen, maar ook voor werk of school moeten de testen gratis zijn.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi