Laatste nieuws over supermarkt
21 t/m 40 (van 105 artikelen)
6 feb 17:06
Met de verwachte sneeuwbuien dienen zich ook de eerste lege schappen in supermarkten aan.
18:09
De politie heeft woensdag twee mannen uit Den Bosch (18 en 21 jaar) aangehouden voor hun rol bij de plunderingen ruim een week geleden van de supermarkt Jumbo in hun woonplaats.
22 jan 13:16
Supermarkten sluiten om 20.45 uur, een kwartier voor het ingaan van de avondklok, verplicht hun deuren. Klanten hebben dan nog de gelegenheid om op tijd thuis te komen.
12 jan 22:17
De politie heeft dinsdag in het programma Opsporing Verzocht beelden van twee verdachten van een aanslag op een Poolse supermarkt in Aalsmeer openbaar gemaakt.
10 jan 13:29
Voor een Poolse supermarkt in Aalsmeer is zondagmiddag een verdacht pakket aangetroffen.
6 jan 13:31
De aandacht in het programma Opsporing Verzocht voor de vijf aanslagen op Poolse supermarkten heeft vooralsnog drie tips opgeleverd, meldt een politiewoordvoerder woensdagochtend.
28 dec 8:09
Meer dan 40 procent van de supermarkten is komende vrijdag, op nieuwjaarsdag, geopend om zo eventuele drukte te spreiden in de strijd tegen het coronavirus.
25 dec 8:47
Door de coronacrisis zijn er dit jaar meer supermarkten op eerste kerstdag open dan in andere jaren.
21 dec 18:08
Vrijwel alle supermarkten verruimen in de week voor kerst hun openingstijden om de drukte te spreiden. Bijna negentig vestigingen van Albert Heijn blijven dinsdag en woensdag tot middernacht open.
19 dec 14:19
DEEN Supermarkten ziet niks in het plan van vakbond FNV Handel om met kerst de deuren te sluiten. De keten vindt het juist van belang open te blijven voor een goede doorstroming in de winkels.
14 dec 15:13
Het ziet er naar uit dat naast de supermarkten ook tal van andere winkels open mogen blijven die levensmiddelen verkopen.
12 dec 7:59
Bij een explosie in het winkelcentrum Beverhof in Beverwijk is zaterdagochtend de gevel van een Poolse supermarkt fors beschadigd.
9 dec 12:02
Winkelcentrum Beverhof in Beverwijk is woensdagochtend open.
9 dec 10:59
De explosie bij een Poolse supermarkt in Beverwijk, woensdagochtend vroeg, is "een grove aanslag met grote materiële schade".
9 dec 7:53
Bij een explosie in het winkelcentrum Beverhof in Beverwijk is woensdagochtend kort na 05. 00 uur de achtergevel van een Poolse supermarkt fors beschadigd.
8 dec 16:31
Het onderzoek bij de Poolse supermarkt in Aalsmeer waar dinsdagochtend vroeg een explosie was en brand ontstond, is afgerond.
4 dec 17:02
Een 43-jarige man uit Pijnacker blijft twee weken langer vastzitten vanwege betrokkenheid bij het steekincident in een supermarkt in Den Haag.
2 dec 14:19
Klanten die geen mondkapje dragen worden niet geweigerd in supermarkten. Dat bevestigt brancheorganisatie Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) na berichtgeving van De Telegraaf.
25 okt 11:15
Producten in Nederlandse supermarkten zijn vaak verkeerd geprijsd.
23 okt 17:33
De aanwezigheid van schappen met producten uit "gemeenschappelijke keukens" in Franse supermarkten schokt de Franse Minister van Binnenlandse Zaken.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi