Laatste nieuws over sylvana simons
1 t/m 20 (van 20 artikelen)
12 jul 21:32
Presentator Jort Kelder heeft zondagavond het racismedebat van de NPO geopend met een reactie op de kritiek die hij vooraf kreeg.
17 jun 0:41
Veronica gaat Johan Derksen niet aanspreken op de uitspraken die hij maandagavond deed in het programma Veronica Inside over rapper Akwasi.
10 jun 2:08
Politica Sylvana Simons denkt dat de demonstraties van de afgelopen twee weken een kantelpunt vormen in het racismedebat.
2 jun 21:19
Sylvana Simons roept politieke partijen op bij de komende Tweede Kamerverkiezingen meer Nederlanders van kleur op een verkiesbare plek te zetten.
13 feb 18:03
Tijdens een verhit debat was vrijwel de gehele gemeenteraad van Amsterdam het vandaag niet eens met een agendapunt dat was ingediend door Sylvana Simons, fractieleider en enig gemeenteraadslid van BIJ1.
23 jan 8:04
DENK eist geld van Sylvana Simons die de politieke partij eind vorig jaar plotseling verliet.
11 jan 15:00
Antidiscriminatiebureau Radar/Art.1 neemt stappen om te zorgen dat Sylvana Simons afstand doet van haar partijnaam Artikel 1.
26 dec 10:39
In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen begin volgend jaar gaat het Openbaar Ministerie (OM) de sociale media extra in de gaten houden op beledigen en discrimineren van politici.
24 dec 16:00
Binnen de politieke beweging DENK is met grote verbazing kennisgenomen van het vertrek van kandidaat-Kamerlid Sylvana Simons, één van de gezichten van de groep.
24 dec 12:11
Sylvana Simons vertrekt bij Denk en start haar eigen politieke partij. Dat zegt de voormalige tv-presentatrice zaterdag in interviews met de NOS en de Volkskrant.
16 dec 12:32
Kandidaat-Kamerlid Farid Azarkan van de politieke beweging DENK doet vrijdag aangifte van bedreiging. Dat heeft zijn partij bekendgemaakt.
21 nov 15:30
De politieke beweging DENK maakt zich grote zorgen over de veiligheid van haar kandidaat-Kamerlid Sylvana Simons.
25 jun 12:44
Sylvana Simons kan geen krant of internetsite openen zonder daar allerlei onwaarheden over zichzelf te lezen.
23 jun 13:37
Sylvana Simons van de politieke beweging DENK heeft in Den Haag aangifte gedaan van racisme.
6 jun 18:19
Premier Mark Rutte zal de achternaam Tokkie niet meer gebruiken als aanduiding voor aso's.
31 mei 13:47
Sylvana Simons doet aangifte van racisme. Zij maakte dat dinsdag bekend op de website van de politieke partij DENK.
27 mei 18:41
Premier Mark Rutte heeft vrijdag de vloer aangeveegd met de "idioten" en "doorgeslagen tokkies" die racistisch reageren op de politieke plannen van tv-presentatrice Sylvana Simons.
24 mei 12:15
Sylvana Simons voelt zich minder veilig nu ze haar politieke ambities bekend heeft gemaakt.
20 mei 16:15
Sylvana Simons is niet de enige bekende Nederlander die de politieke partij DENK graag op haar kandidatenlijst ziet staan.
18 mei 14:43
Tv-presentatrice Sylvana Simons komt bij de komende verkiezingen op de kandidatenlijst van de huidige tweemansfractie DENK in de Tweede Kamer.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi