Laatste nieuws over syrie
1 t/m 20 (van 1579 artikelen)
27 jul 15:54
Tegen 'Balie-Syriër' Aziz A. is dinsdag een gevangenisstraf van 23 jaar geëist.
16 jul 13:37
De rechtbank in Den Haag heeft vrijdag de 49-jarige Syriër Ahmad Al K. veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf, voor zijn leidende rol bij de executie van een militair van het Syrische regeringsleger in juli 2012.
5 jul 18:42
De afgelopen jaren zijn "ongeveer vijftien" Nederlandse Daesh-vrouwen ontsnapt uit Koerdische opvangkampen in het noordoosten van Syrië.
2 jul 11:48
Het Openbaar Ministerie heeft vrijdag 27 jaar cel geëist tegen de 49-jarige Syriër Ahmad Al K. voor zijn leidende rol bij de executie van een gevangengenomen Syrische militair in juli 2012.
1 jul 13:14
GroenLinks heeft zich teruggetrokken uit een debat over het terughalen van Daesh-leden uit Syrië.
1 jul 8:57
Het Rode Kruis wil dat de overheid Nederlandse vrouwen en kinderen die zich momenteel in Syrische kampen bevinden, terughaalt en in eigen land berecht.
28 jun 13:09
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken slaat alarm over de grootschalige detentie van voormalige Daesh-strijders in Syrische kampen.
14 jun 15:09
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan en zijn Franse ambtgenoot Emmanuel Macron hebben de NAVO-top maandag aangegrepen om elkaar "lang" te spreken, zegt Macron.
9 jun 14:02
Daesh-vrouw Ilham B. , die zaterdag is opgehaald uit Syrië, blijft de komende veertien dagen in voorarrest. Dat heeft de rechter-commissaris van de rechtbank in Rotterdam woensdag besloten.
8 jun 15:57
Het terughalen afgelopen weekeinde van een vrouwelijke 'uitreiziger' die zich in Syrië bij terreurbeweging Daesh aansloot, kon veilig en verantwoord plaatsvinden.
6 jun 15:55
De Nederlandse Daesh-vrouw die zaterdag is opgehaald uit Syrië wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam.
5 jun 21:01
De vrouw die door een Nederlandse delegatie zaterdag uit Syrië wordt gehaald, is Ilham B. uit Gouda.
5 jun 16:11
Het Koerdische bestuur in het noordoosten van Syrië zegt Nederlanders uit "Daesh-gezinnen" te hebben overgedragen aan een Nederlandse delegatie.
5 jun 12:38
In de Tweede Kamer wordt bezorgd gereageerd op berichten dat een Nederlandse delegatie in Koerdisch gebied in Syrië is, om daar een of meerdere aanhangers van Daesh op te halen.
5 jun 11:16
Nederlanders die banden hebben met Daesh worden in Syrië overgedragen aan vertegenwoordigers van Nederland.
3 jun 13:53
Syrië heeft een eerste lading ontvangen van Russische Spoetnik V-vaccins. Dat liet liet de Syrische ambassadeur in Rusland weten aan persbureau Interfax.
3 jun 11:02
De Syrische leider Bashar al-Assad is ingeënt tegen het coronavirus.
1 jun 10:29
De burgeroorlog in Syrië heeft in tien jaar 494. 438 levens gekost, meldt het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten na een nieuwe telling.
00:13
De Syrische verkiezingen die deze week uitliepen op een vierde ambtstermijn voor president Bashar al-Assad, waren illegaal, heeft de Syrische oppositie vrijdag gezegd in een reactie op de uitslag.
27 mei 22:49
De Syrische president Bashar al-Assad kan zich opmaken voor een vierde termijn van zeven jaar.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi