Laatste nieuws over syrie
181 t/m 200 (van 1662 artikelen)
15 sep 14:38
De Griekse politie heeft vijf mensen aangehouden in verband met de brand die het vluchtelingenkamp Moria op het eiland Lesbos met de grond gelijk maakte.
14 sep 13:32
Door "vermoedelijk" Israëlische luchtaanvallen in Oost-Syrië zijn maandag tien pro-Iraanse strijders gedood, de meeste van hen Irakezen, volgens een mensenrechtenorganisatie.
7 sep 20:40
De hoofdverdachte van een bloedige aanslag op een nachtclub in Istanbul is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.
7 sep 17:33
Rusland en Syrië hebben maandag op hoog niveau gesprekken gevoerd over nieuwe mogelijkheden om de economie van het door oorlog verwoeste land op gang te krijgen.
5 sep 20:58
De autoriteiten in Tanger hebben vrijdag de Syriërs-Moskee in Tanger gesloten nadat meerdere besmettingen met het longvirus werd vastgesteld onder moskeebezoekers
1 sep 15:05
De Turkse politie heeft een prominent lid van de terroristische beweging Daesh opgepakt.
18 aug 12:52
Het Libanon-Tribunaal ziet geen bewijs dat de top van Hezbollah of de regering van Syrië rechtstreeks betrokken was bij de dodelijke aanslag op oud-premier Rafik Hariri van Libanon.
25 jul 6:58
Israëlische legerhelikopters hebben vrijdag militaire doelen in het zuiden van Syrië bestookt als vergelding voor eerder afgevuurde "munitie" vanuit Syrië.
24 jul 7:25
Het Amerikaanse leger heeft bevestigd dat een van zijn straaljagers betrokken was bij een incident met een Iraans passagierstoestel.
18 jul 19:11
Het vluchtelingenkamp al-Hol in het noordoosten van Syrië is een broedplaats voor moslimextremisme geworden.
7 jul 15:17
Syrische regeringstroepen en hun bondgenoten hebben in enkele maanden tijd tientallen burgerdoelen bestookt in rebellengebied.
30 jun 15:13
Syrië kampt met de ergste economische crisis sinds de start van de burgeroorlog bijna tien jaar geleden.
26 jun 10:42
De Nederlandse overheid hoeft Nederlandse Daesh-vrouwen en hun kinderen niet terug te halen uit Noord-Syrië.
22 jun 17:32
De Verenigde Naties doen een dringend beroep op landen hun landgenoten op te halen die vastzitten in kampen in het door Koerden gecontroleerde noordoosten van Syrië.
17 jun 19:45
Syrië heeft woedend gereageerd op nieuwe Amerikaanse sancties tegen bedrijven en machtige functionarissen.
17 jun 16:36
De Verenigde Staten voeren de druk op het regime van de Syrische president Bashar al-Assad verder op.
12 jun 15:56
Een Turkse journaliste die bekendstaat als kritisch tegenover de regering, is op bevel van een rechtbank in Ankara vastgezet terwijl er een onderzoek naar haar loopt.
31 mei 13:56
Griekenland wil het hek op de grens met Turkije langs de rivier de Evros sterk uitbreiden om vluchtelingen buiten de deur te houden.
27 mei 21:44
Het 90 vrachtwagens tellende hulpkonvooi verdeelt levensmiddelen onder inwoners van het door oorlog verscheurde Idlib
23 mei 1:14
Straffen tegen teruggekeerde Syriëgangers kunnen hoger uitvallen als openbaar aanklagers in EU-landen erin slagen teruggekeerde Daesh-strijders voor meerdere aanklachten veroordeeld te krijgen.
<< < 8 9 10 11 12 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi