Laatste nieuws over syrie
461 t/m 480 (van 1552 artikelen)
3 feb 17:01
Een 32-jarige Tilburger die ervan wordt verdacht jonge asielzoekers te willen ronselen voor de strijd van Daesh in Syrië en Irak heeft vrijdag in hoger beroep 24 maanden cel (waarvan zes voorwaardelijk) tegen zich horen eisen.
1 feb 20:31
Het kantoor van het Rode Kruis en de Rode Halve Maan in de Syrische stad Idlib is woensdag door gevechtsvliegtuigen gebombardeerd.
27 jan 21:01
Nederlandse F-16's kunnen dit jaar niet meer worden ingezet in de strijd tegen terreurgroep Daesh in Syrië en Irak.
24 jan 12:28
Syrische rebellen hebben dinsdag laten weten dat ze niet van plan zijn iets te tekenen tijdens het vredesoverleg in de Kazachse hoofdstad Astana.
17 jan 8:05
De Europese Unie wil in april een grote internationale conferentie over de toekomst van Syrië organiseren, samen met de Verenigde Naties.
16 jan 14:45
Hulporganisaties van de Verenigde Naties hebben maandag een oproep gedaan voor toegang tot kinderen en gezinnen in Syrië die afgesneden zijn van humanitaire hulp.
16 jan 12:42
De schietpartij in een nachtclub in de Turkse stad Istanbul tijdens de jaarwisseling is professioneel uitgevoerd.
13 jan 11:24
Een 33-jarige terreurverdachte uit Eindhoven die vorig jaar via Bulgarije naar Syrië wilde reizen is vrijdagochtend op Schiphol aangehouden.
8 jan 18:46
Sinds de migratiedeal met Turkije zijn vorig jaar 2672 Syrische vluchtelingen legaal vanuit Turkije naar de EU gekomen.
5 jan 13:01
Turkse gevechtsvliegtuigen en artillerie hebben bij bombardementen op stellingen van Daesh in Syrië 38 Daesh-strijders "geneutraliseerd". Dat meldt het Turkse leger donderdag in een verklaring.
5 jan 10:34
In een interview zei de Syrische president Bashar al-Assad dat hij over tien jaar herinnerd wil worden als de man die Syrië redde. Inmiddels vraagt de hele wereld zich af of Syrië een toekomst heeft.
3 jan 13:02
De vermeende dader van de aanslag in Istanbul tijdens de jaarwisseling vocht in de gelederen van Daesh in Syrië, meldt Turkse media vandaag.
2 jan 21:45
In Duitsland is een Syrische asielzoeker opgepakt, die Daesh zou hebben gevraagd om geld voor aanslagen. Volgens de Duitse politie was er een "niet nader uitgewerkt scenario voor een aanslag" in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.
31 dec 14:22
Syrische rebellengroepen hebben zaterdag gezegd dat ze het bestand nietig verklaren als regeringstroepen en hun bondgenoten niet ophouden met het schenden van het staakt-het-vuren.
28 dec 12:58
Turkije en Rusland zijn het eens geworden over de voorwaarden voor een bestand, dat snel moet ingaan in vrijwel heel Syrië.
27 dec 19:07
Twee Nederlanders zijn in Turkije opgepakt die het land vanuit Syrië probeerden binnen te komen. Beide mannen zitten vast. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een bericht van de NOS hierover bevestigd.
24 dec 17:02
Duidelijke taal van Marokko naar de internationale gemeenschap.
20 dec 12:31
Het Syrische leger trekt dinsdag de laatste rebellenenclave in Aleppo binnen. Dat meldt de Libanese Hezbollah-beweging, een bondgenoot van de Syrische regering.
19 dec 11:50
Een Syrische vluchteling in Duitsland kocht voor een habbekrats een kast en kreeg de verrassing van zijn leven.
15 dec 22:25
Een herhaling van het bloedige beleg van Aleppo dreigt zich te voltrekken in de stad Idlib als niet snel een staakt-het-vuren wordt afgesproken.
<< < 22 23 24 25 26 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi