Laatste nieuws over syrie
521 t/m 540 (van 1662 artikelen)
12 okt 13:04
Syriëganger Laura H. houdt vol dat ze voor haar vertrek naar Daesh-gebied echt niet wist wat zich daar afspeelde.
8 okt 12:03
Turkse militaire voertuigen zijn zondag de Syrische provincie Idlib binnengereden.
5 okt 14:02
Verontrustende berichten over honderden burgerdoden en verwoeste ziekenhuizen en scholen in Syrië de afgelopen weken.
19 sep 22:00
Het willen aansluiten bij terreurorganisatie Daesh eindigde in een enkeltje Marokko.
13 sep 13:03
Minister Stef Blok (Veiligheid en Justitie) heeft het Nederlanderschap van vier Syriëgangers ingetrokken die zich in Syrië hadden aangesloten bij een terreurorganisatie.
6 sep 22:00
Het hoofd van de veiligheid- en inlichtingendienst BCIJ, Abdelhak Khiame, heeft aan het Marokkaanse dagblad Al Ahdath Al Maghribia belangrijke cijfers met betrekking tot terrorisme in het Koninkrijk onthuld, evenals cijfers over Marokkaanse strijders in Syrië en Irak.
1 sep 17:02
De laatste bolwerken in Syrië van de terreurgroep Daesg zijn vermoedelijk eind oktober gevallen.
13:04
Iran bouwt installaties voor de productie van precisiegeleide raketten in Syrië en Libanon, met als doel ze tegen Israël te gebruiken. Dat zei de Israëlische premier Benjamin Netanyahu maandag.
14 aug 10:00
De commissie van de Verenigde Naties die belast is met de oorlog in Syrië heeft 'genoeg bewijzen om de Syrische president Bashar al-Assad te veroordelen wegens oorlogsmisdaden'.
13 aug 14:44
Een berucht Australisch lid van terreurbeweging Daesh is in Syrië met een Nederlandse vrouw getrouwd en heeft bij haar twee kinderen.
12 aug 20:30
Zeven leden van de Syrische reddingsorganisatie Witte Helmen zijn zaterdag in de stad Sarmin in het noordwesten van het land door onbekenden doodgeschoten.
26 jul 18:02
De uit Syrië teruggekeerde Laura H. komt op vrije voeten in afwachting van haar strafproces.
20 jul 16:04
Syriëgangster Laura H., die zegt dat zij tegen haar wil vastzat in Daesh-gebied, wordt er niet meer van verdacht dat zij in Nederland een aanslag wil plegen.
17 jul 15:01
Rebellen in Syrië die worden gesteund door Turkije zijn bij Aleppo slaags geraakt met de Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF), die worden gedomineerd door Koerden uit Syrië. De VS steunen de SDF.
12 jul 13:04
De Nederlandse Syriëganger Marouane B. heeft een Nederlands rapnummer gemaakt en die naar de website Crimesite gestuurd.
7 jul 16:45
Zeker zeshonderd burgers zijn de afgelopen jaren omgekomen door luchtaanvallen van de internationale coalitie tegen Daesh.
3 jul 8:05
Bij een aanslag met een autobom in een drukke wijk in de Syrische hoofdstad Damascus zijn zondag zeker twintig doden en vele tientallen gewonden gevallen. Dat maakte het Syrische ministerie van Buitenlandse Zaken bekend.
29 jun 19:02
De omsingeling van de officieuze hoofdstad van Daesh, Raqqa in Syrië, is voltooid.
8 jun 20:33
Tegen drie uitgereisde jihadisten heeft het Openbaar Ministerie donderdag voor de rechtbank in Den Haag zes jaar gevangenisstraf geëist wegens deelname aan de gewapende strijd in Syrië of Irak.
29 mei 13:10
De Europese Unie heeft maandag de sancties tegen het Syrische regime met een jaar verlengd vanwege de onderdrukking van de bevolking.
<< < 25 26 27 28 29 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi