Laatste nieuws over syrie
721 t/m 740 (van 1572 artikelen)
14 apr 13:45
Er zijn 'sterke aanwijzingen' dat het Syrische leger vorige maand giftige chemicaliën heeft gebruikt bij een reeks bombardementen met bomvaten in het noordwesten van Syrië.
10 apr 17:29
Het overleg tussen de Syrische regering en de gevestigde oppositie is op niets uitgelopen. De partijen geven elkaar de schuld van het uitblijven van vooruitgang.
10 apr 11:53
Het Palestijnse vluchtelingenkamp Yarmouk in de Syrische hoofdstad Damascus begint op een dodenkamp te lijken.
9 apr 15:38
Een in Syrië geboren imam die kritisch was over de Syrische president Bashar Assad is doodgeschoten in Londen.
6 apr 19:01
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties buigt zich maandag in een spoedzitting over de situatie in het Palestijnse vluchtelingenkamp Yarmouk bij de Syrische hoofdstad Damascus.
4 apr 15:58
De 18-jarige tiener Zaid is in Syrië om het leven gekomen. Dat zeggen bronnen tegen RTV Utrecht.
30 mrt 13:13
Het Turkse leger heeft zaterdag bij de Turks-Syrische grens vijf Nederlanders aangehouden.
25 mrt 20:00
Alle mogelijke instanties hebben tot het uiterste geprobeerd te voorkomen dat de Hengelose Hasna naar Syrië zou vertrekken, naar nu blijkt waarschijnlijk samen met haar vierjarige gehandicapte zoontje Noureddine.
25 mrt 12:43
De 24-jarige Hasna Aarab uit Hengelo (niet de vrouw op de foto) heeft haar ernstig gehandicapte zoontje Noureddine hoogstwaarschijnlijk meegenomen naar Syrië.
25 mrt 12:02
Waarschijnlijk zijn tot nu toe twaalf jihadisten uit Den Haag in Syrië en Irak gedood. Dat blijkt dinsdag uit nieuwe cijfers van de gemeente Den Haag.
13:57
Een Nederlandse jihadist is omgekomen in Syrië. Dat zou onlangs zijn gebeurd bij gevechten in de Syrische (grens)stad Kobani.
18 mrt 12:33
De PVV versterkt het kalifaat van Daesh, omdat de partij jihadstrijders liever naar Syrië en Irak laat gaan in plaats van te proberen ze tegen te houden.
17 mrt 15:30
De president van de Verenigde Staten, Barack Obama, heeft toegegeven dat zijn land schuldig is aan de ellende die zich nu afspeelt in Syrië en Irak.
17 mrt 14:24
De Syrische luchtmacht heeft maandagnacht een aanval met chloorgas uitgevoerd op een stadje in het noorden van het land.
17 mrt 13:32
De Syrische president Bashar Assad gaat vooralsnog niet in op het voorstel van de Amerikaanse minister van buitenlandse zaken John Kerry om te onderhandelen over een politieke oplossing voor de burgeroorlog in zijn land.
16 mrt 13:06
Turkije heeft drie Britse tieners die vermoedelijk op weg waren om zich aan te sluiten bij extremisten in Syrië onderschept en naar hun land teruggestuurd.
9 mrt 13:42
Een jonge Duitse vrouw die aan de kant van de Koerdische YPG-militie meevocht tegen de groep Daesh in Syrië is in de strijd gesneuveld.
6 mrt 16:32
Een 32-jarige Brusselse is met haar twee zoontjes van vijf en drie jaar oud vertrokken naar Syrië.
6 mrt 14:57
Nederlanders die als jihadist naar Syrië of Irak reizen kunnen beter daar sneuvelen dan dat ze terugkomen naar Nederland.
5 mrt 15:27
Een geradicaliseerde Britse scheikundeleraar die naar Syrië wilde reizen om zich aan te sluiten bij de groep Daesh is donderdag door een rechter in Londen tot zes jaar gevangenisstraf veroordeeld.
<< < 35 36 37 38 39 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi