Laatste nieuws over syrie
721 t/m 740 (van 1685 artikelen)
19 dec 9:42
De Duitse inlichtingendienst BND werkt samen met de Syrische geheime diensten onder leiding van de regering van president Bashar al-Assad.
16 dec 19:45
Syrische vluchtelingen in Melilla zijn de autoriteiten zo goed als zat en keren steeds vaker terug naar Marokko.
15 dec 8:40
Drie jonge Marokkaanse leden van Daesh zijn in Syrië gedood nadat ze het doelwit werden van een raket, afgevuurd door een Russisch gevechtsvliegtuig.
10 dec 16:16
De rechtbank Den Haag heeft donderdag straffen opgelegd tot zes jaar cel in het grote 'Haagse' jihadproces.
9 dec 10:30
De Spaanse politie heeft twee mannen gearresteerd die zich bezighielden met het ronselen van jongeren voor Daesh.
7 dec 12:05
Een jongedame is door een rechter in Salé veroordeeld tot twee jaar cel omdat ze zich bij Daesh wilde aansluiten.
3 dec 16:34
In het Belgische onderzoek naar de aanslagen in Parijs zijn opnieuw twee mensen officieel aangeklaagd. De twee mannen werden zondag al opgepakt.
3 dec 10:58
Olievelden in het oosten van Syrië waren de doelwitten van de eerste aanvallen door Britse bommenwerpers donderdag in dat land. Dat heeft de Britse minister van Defensie Michael Fallon verklaard.
2 dec 13:37
Het broertje van het brein achter de aanslagen in Parijs, Abdelhamid Abaaoud, zou onderweg naar Europa zijn om wraak te nemen voor de dood van zijn broer.
14:29
De Franse inlichtingendiensten gaan ervan uit dat Salah Abdeslam, de voortvluchtige verdachte van de aanslagen in Parijs, naar Syrië is ontkomen.
27 nov 11:00
Rusland heeft sancties aangekondigd tegen Turkije nadat het land een gevechtsvliegtuig neerhaalde boven de grens met Syrië.
26 nov 11:48
De Britse premier David Cameron wil dat zijn land gaat deelnemen aan de bombardementen op Daesh in Syrië.
24 nov 23:42
Een Russisch gevechtsvliegtuig is dinsdag "door medeplichtigen van de terroristen" boven Syrië neergehaald.
24 nov 12:21
Twee Turkse F-16's hebben dinsdag een Russisch gevechtsvliegtuig van het type Sukhoi Su24 neergehaald boven het grensgebied van Turkije met Syrië.
19 nov 17:33
Abdelhamid Abaaoud, de man die wordt gezien als het brein achter de aanslagen in Parijs, is gedood bij de antiterreuractie woensdag in Saint-Denis.
17 nov 14:10
Frankrijk zal de aanvallen op terreurorganisatie Daesh in Syrië uitbreiden, nu het land in oorlog is met deze terreurgroep.
17 nov 7:33
De Amerikaanse president Barack Obama heeft maandag opnieuw uitgesloten dat de Verenigde Staten grondtroepen zullen inzetten in de strijd tegen Daesh in Syrië en Irak.
16 nov 17:15
De aanslagen in Parijs leiden er niet toe dat Nederlandse gevechtsvliegtuigen spoedig ingezet worden boven Syrië om daar Daesh te bombarderen.
16 nov 16:53
Nederlandse jihadisten hebben nauwe banden met Belgische jihadisten. Dat blijkt onder meer uit eerder onderzoek van de Nederlandse geheime dienst AIVD.
16 nov 8:46
De Duitse minister Ursula von der Leyen (Defensie) is sceptisch over de echtheid van het Syrische paspoort dat is gevonden bij het lijk van een van de aanslagplegers in Parijs.
<< < 35 36 37 38 39 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi