Laatste nieuws over taliban
21 t/m 40 (van 257 artikelen)
2 sep 17:33
Het kabinet wil Turkije en Qatar helpen met het heropenen van het vliegveld van Kabul. Daarvoor wil het ook mensen beschikbaar stellen.
2 sep 12:47
De Taliban denken na het vertrek van buitenlandse troepen uit Afghanistan economisch nauw te kunnen samenwerken met China.
2 sep 11:11
Pakistan kondigt de tijdelijke sluiting aan van de grootste grensovergang met Afghanistan.
1 sep 19:48
Een Nederlandse delegatie heeft in Qatar gesproken met vertegenwoordigers van de Taliban, de nieuwe machthebbers in Afghanistan.
1 sep 19:07
Afghanistan zal worden geregeerd in de stijl van het sjiïtische buurland Iran. Talibanleider Hibatullah Akhundzada wordt de geestelijk leider.
1 sep 5:12
De Verenigde Staten hebben vorige week een vergunning afgegeven die hen en hun contractanten machtigt om ook na de machtsovername door de Taliban humanitaire hulp in Afghanistan te blijven faciliteren
31 aug 21:30
Het voorkomen van een nieuwe vluchtelingenstroom is een van de hoofdonderwerpen van het gesprek dat demissionair premier Mark Rutte dinsdagavond heeft met de Franse president Emmanuel Macron.
31 aug 20:38
In Afghanistan dreigt zich een humanitaire catastrofe te ontvouwen, zegt secretaris-generaal António Guterres van de Verenigde Naties.
31 aug 16:39
Nu de Taliban naar eigen zeggen Afghanistan eindelijk onafhankelijk hebben gemaakt, schuiven ze een regering naar voren.
30 aug 22:53
De Amerikaanse troepen hebben hun terugtrekking uit Afghanistan een dag eerder dan aangekondigd voltooid, maakte het ministerie van Defensie maandag bekend.
30 aug 20:52
De Taliban zijn bereid uitgezette Afghaanse vluchtelingen en migranten terug te nemen.
30 aug 9:24
De Taliban veroordelen de Verenigde Staten voor het uitvoeren van een luchtaanval in Kabul zonder de groepering eerst te informeren.
29 aug 16:10
In de Afghaanse hoofdstad Kabul heeft zondagmiddag (plaatselijke tijd) een explosie plaatsgevonden.
28 aug 18:51
Franse militairen blijven in het kader van terreurbestrijding zo lang als nodig is in Irak, ongeacht of de VS beslissen zich terug te trekken.
27 aug 17:41
De bomaanslag op het internationale vliegveld van Kabul werd gepleegd door één extremist, meldt het Amerikaanse ministerie van Defensie.
27 aug 10:58
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zei dat de Taliban een voorstel hebben gedaan.
22:01
Bij de aanslag in Kabul zijn twaalf Amerikaanse militairen om het leven gekomen.
19:24
De nieuwe machthebbers in Kabul, de Taliban, hebben gezegd dat er ruim vijftig mensen gewond zijn geraakt bij een terroristische aanslag op de luchthaven van de hoofdstad Kabul en dat het aantal doden nog niet bekend is.
16:18
Buiten het vliegveld van Kabul is een explosie geweest, bevestigt het Amerikaanse ministerie van Defensie.
11:00
Ooggetuigen zeggen tegen het Duitse persbureau dpa dat de drukte bij het vliegveld van Kabul toeneemt, ondanks de dreiging van een terroristische aanslag.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi