Laatste nieuws over taliban
81 t/m 100 (van 306 artikelen)
30 aug 9:24
De Taliban veroordelen de Verenigde Staten voor het uitvoeren van een luchtaanval in Kabul zonder de groepering eerst te informeren.
29 aug 16:10
In de Afghaanse hoofdstad Kabul heeft zondagmiddag (plaatselijke tijd) een explosie plaatsgevonden.
28 aug 18:51
Franse militairen blijven in het kader van terreurbestrijding zo lang als nodig is in Irak, ongeacht of de VS beslissen zich terug te trekken.
27 aug 17:41
De bomaanslag op het internationale vliegveld van Kabul werd gepleegd door één extremist, meldt het Amerikaanse ministerie van Defensie.
27 aug 10:58
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zei dat de Taliban een voorstel hebben gedaan.
26 aug 22:01
Bij de aanslag in Kabul zijn twaalf Amerikaanse militairen om het leven gekomen.
26 aug 19:24
De nieuwe machthebbers in Kabul, de Taliban, hebben gezegd dat er ruim vijftig mensen gewond zijn geraakt bij een terroristische aanslag op de luchthaven van de hoofdstad Kabul en dat het aantal doden nog niet bekend is.
26 aug 16:18
Buiten het vliegveld van Kabul is een explosie geweest, bevestigt het Amerikaanse ministerie van Defensie.
26 aug 11:00
Ooggetuigen zeggen tegen het Duitse persbureau dpa dat de drukte bij het vliegveld van Kabul toeneemt, ondanks de dreiging van een terroristische aanslag.
26 aug 8:45
Het Britse ministerie van Defensie heeft inlichtingen over een "zeer waarschijnlijke dreiging" van een aanval op de mensenmassa's bij het vliegveld van Kabul.
24 aug 21:36
Ongeveer 250 mensen hebben dinsdagavond gedemonstreerd bij de opvanglocatie voor Afghaanse evacués bij de legerplaats Harskamp in Ede.
24 aug 21:18
De Amerikaanse president Joe Biden blijft erbij dat de Amerikaanse troepen het vliegveld van Kabul op 31 augustus verlaten.
24 aug 16:06
De Taliban staan Afghanen niet meer toe naar het vliegveld van Kabul te gaan, melden diverse media.
24 aug 11:25
De Verenigde Naties hebben betrouwbare meldingen gekregen van executies door de Taliban in Afghanistan, meldt VN-mensenrechtenchef Michelle Bachelet.
23 aug 19:06
Onder de Afghanen die naar het Westen zijn geëvacueerd, bevinden zich mogelijk personen met banden met de radicale Taliban, de nieuwe machthebbers in Afghanistan.
23 aug 8:47
De Taliban gaan niet akkoord met een eventuele verlenging van de aanwezigheid van buitenlandse troepen op het vliegveld van Kabul na 31 augustus.
22 aug 5:32
De voormalig Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdag (lokale tijd) de huidige president Joe Biden opnieuw aangevallen over zijn besluit om de Amerikaanse troepen uit Afghanistan terug te trekken.
22 aug 0:22
Het Amerikaanse leger zegt te werken aan "alternatieve routes" naar het vliegveld van Kabul vanwege een dreiging van een tak van terreurgroep Daesh op en rond de luchthaven, meldt CNN.
21 aug 10:39
Een van de stichters van de Taliban, mullah Abdul Ghani Baradar Akhund, is in de Afghaanse hoofdstad Kabul aangekomen voor overleg met andere Talibanleiders over de vorming van een regering.
20 aug 11:08
De Taliban hebben een familielid van een journalist van de Duitse omroep Deutsche Welle doodgeschoten.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi