Laatste nieuws over tamara van ark
1 t/m 20 (van 24 artikelen)
24 jun 7:37
De Tweede Kamer debatteert donderdag over de verregaande versoepelingen van de coronamaatregelen die zaterdag ingaan.
15 apr 13:42
De reguliere zorg is afgelopen week nog verder afgeschaald. Dat komt doordat er steeds meer coronapatiënten in ziekenhuizen liggen.
3 apr 17:30
Kamervoorzitter Khadija Arib ontvangt dinsdagochtend opnieuw de fractievoorzitters van partijen in de Tweede Kamer.
2 apr 6:06
De Nederlandse kranten klinken vrij eensgezind in hun analyses en commentaren over het Kamerdebat.
2 apr 1:33
Het wordt niet duidelijk wie degene was die VVD-leider Mark Rutte donderdagochtend vroeg belde om te vertellen dat de naam van CDA'er Pieter Omtzigt toch voorkwam in zijn gespreksverslag met de ex-verkenners.
6 mrt 4:08
Het is niet waarschijnlijk dat tijdens de persconferentie over corona van aanstaande maandag nieuwe versoepelingen van de coronaregels worden aangekondigd, zeggen ingewijden.
5 mrt 17:31
De procureur-generaal bij de Hoge Raad, Jos Silvis, ziet geen aanknopingspunten voor een strafrechtelijk onderzoek tegen ministers en staatssecretarissen in de toeslagenaffaire rond de kinderopvang.
29 jan 16:12
Demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra zegt dat er wel "iets heel raars" moet gebeuren willen de basisscholen op 8 februari niet open kunnen.
29 jan 11:56
Minister Tamara van Ark (Medische Zorg) is nog niet heel optimistisch dat het kabinet volgende week eventuele versoepelingen van de coronamaatregelen kan aankondigen.
20 jan 10:16
De avondklok schuift in het laatste plan van het demissionaire kabinet een half uur op. Het moet gaan gelden van 20.30 uur tot 04.30 uur, melden ingewijden woensdag.
20 jan 9:56
De coronacijfers geven reden tot aanvullende maatregelen, zei gezondheidsminister Hugo de Jonge woensdagochtend voorafgaand aan een kabinetsoverleg.
18 jan 21:34
Advocaat Vasco Groeneveld zegt dat zijn cliënten die zijn getroffen door de toeslagenaffaire blij zijn met het kwijtschelden van de overheidsschulden
30 dec 16:57
Minister Tamara van Ark (Medische Zorg) roept mensen op met de jaarwisseling thuis te blijven, om te zorgen dat de zorg niet nog zwaarder onder druk komt te staan.
22 dec 13:53
Mensen die geopereerd moeten worden aan een hernia, liesbreuk of versleten heup, zullen langer moeten wachten.
6 nov 11:59
Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid kijkt samen met zijn collega Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid of er iets kan worden gedaan aan de valse Covid-19-verklaringen die oplichters op sociale media aanbieden.
22 sep 7:56
Nederland heeft momenteel voor de zorgsector voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen tegen het coronavirus beschikbaar en in voorraad.
1 sep 11:31
Mensen die nog geen keuze hebben gemaakt of ze wel of niet orgaandonor willen zijn, krijgen vanaf deze week een brief op de mat met de vraag dit alsnog te doen.
30 jul 11:44
Als het aantal coronapatiënten "aanzienlijk stijgt", kan het Outbreak Management Team (OMT) het mondkapjesadvies heroverwegen.
29 jul 20:59
Veiligheidsregio's mogen straks het dragen van mondkapjes verplichten om te kijken of zo'n maatregel invloed heeft op het gedrag van mensen.
29 jul 20:09
Het RIVM ziet ook op basis van de nieuwste wetenschappelijke gegevens geen bewijs om het dragen van niet-medische mondkapjes verplicht te stellen.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi