Laatste nieuws over tedros adhanom ghebreyesus
21 t/m 31 (van 31 artikelen)
8 jun 18:12
WHO-chef Tedros Adhanom Ghebreyesus heeft opnieuw gewaarschuwd dat waakzaamheid over het uit China afkomstige coronavirus geboden blijft.
2 jun 13:02
Terwijl in West-Europa het aantal nieuwe meldingen van besmettingen en ziektegevallen door het coronavirus daalt, is het omgekeerde het geval in Rusland en Oost-Europa.
26 mei 16:58
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is uit veiligheidsoverwegingen tijdelijk gestopt met klinische proeven met het antimalaria-medicijn hydroxychloroquine.
20 mei 18:59
In de afgelopen 24 uur zijn wereldwijd ongeveer 106.000 nieuwe besmettingen met het coronavirus gerapporteerd bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
1 mei 20:14
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft vrijdag gereageerd op kritiek uit onder meer de Verenigde Staten dat de organisatie te laat waarschuwde voor het coronavirus.
10 apr 16:59
WHO-voorman Ghebreyesus herhaalt de oproep tot eenheid in de strijd tegen virussen en dringt er bij leiders op aan de coronacrisis niet te gebruiken voor politieke doeleinden
5 apr 0:05
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) maakt zich zorgen over de toename van huiselijk geweld tijdens de coronacrisis.
20 mrt 19:10
Mensen onder de vijftig jaar maken een aanzienlijk deel uit van de coronapatiënten waarvoor opname in het ziekenhuis is vereist.
13 mrt 17:41
Europa is momenteel het epicentrum van de uitbraak van het nieuwe coronavirus. Dat heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bekendgemaakt.
11 mrt 17:45
De baas van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, heeft de uitbraak van het nieuwe coronavirus bestempeld als een pandemie.
27 feb 16:22
De bestrijding van het coronavirus heeft een cruciaal moment bereikt, zegt topman Tedros Adhanom Ghebreyesus van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi