Laatste nieuws over teheran
21 t/m 40 (van 140 artikelen)
11:23
De aankondiging van Iran om meer uranium te gaan verrijken baart Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk grote zorgen.
3 dec 16:00
De Iraanse president Hassan Rohani heeft radicale parlementariërs gewaarschuwd zich niet te bemoeien met het regeringsbeleid ten aanzien van de nucleaire projecten van het land.
28 nov 8:08
Dat schreef de Iraanse VN-gezant Majid Takht Ravanchi aan de VN.
28 nov 6:01
De voorman van de Verenigde Naties (VN) maant tot kalmte na de moordaanslag op het vermeende meesterbrein van het geheime Iraanse atoombomprogramma.
27 nov 17:36
In Iran is met woede gereageerd op de moordaanslag vrijdag op een prominente atoomgeleerde. Het land zegt aanwijzingen te hebben dat Israël een rol heeft in de moord.
27 nov 17:02
Een prominente Iraanse atoomwetenschapper is slachtoffer geworden van een aanslag. Het gaat om Mohsen Fakhrizadeh die wordt gezien als het brein achter de vermeende pogingen van Teheran om een atoombom te maken.
18 nov 19:56
Iran zal "automatisch" zijn nucleaire verplichtingen weer nakomen als de nieuwe Amerikaanse president Biden de sancties tegen het land opheft.
28 okt 13:02
De Iraanse president Hassan Rohani heeft gewaarschuwd dat beledigingen van profeet Mohammed (saws) geweld kunnen uitlokken.
14 sep 14:27
Iran heeft de Duitse ambassadeur in het land op het matje geroepen vanwege zijn afkeurende reactie op de executie van worstelaar Navid Afkari.
12 sep 15:16
Het Iraanse regime heeft ondanks een golf van internationale protesten de worstelaar Navid Afkari geëxecuteerd.
4 sep 17:32
Iran heeft de afgelopen tijd tien keer zoveel uranium verrijkt als is toegestaan in het akkoord dat in 2015 werd gesloten met westerse mogendheden.
23 aug 14:31
Ruim twee jaar na de overwinning op Daesh in Irak hebben de Verenigde Staten zondag een belangrijke basis overgedragen aan de Iraakse veiligheidstroepen.
24 jul 7:25
Het Amerikaanse leger heeft bevestigd dat een van zijn straaljagers betrokken was bij een incident met een Iraans passagierstoestel.
18 jul 13:06
Ruim een halfjaar nadat het Iraanse leger per ongeluk een Oekraïens passagiersvliegtuig uit de lucht schoot, heeft Iran de zwarte dozen naar eigen zeggen naar Frankrijk gestuurd.
15 jul 14:03
Na een reeks mysterieuze explosies in Iran, is er woensdag sprake van een grote brand in de belangrijkste havenstad van het land, Bushehr.
2 jul 22:49
Een incident in een nucleair complex in Iran is mogelijk een aanslag geweest.
1 jul 7:30
Bij een explosie in een privékliniek in het noorden van de Iraanse hoofdstad Teheran zijn zeker 19 doden gevallen, meldt het officiële Iraanse persbureau IRIB News.
12 jun 14:47
Iran zegt dat het Frankrijk om hulp heeft gevraagd in het onderzoek naar het per ongeluk neerhalen van het Oekraïens passagiersvliegtuig op 8 januari.
1 jun 10:12
De in de VS gevangen zittende Iraanse wetenschapper Sirous Asgari komt waarschijnlijk binnen enkele dagen vrij.
11 mei 10:07
Bij een Iraanse raketoefening in de Golf van Oman zijn talrijke doden gevallen. De Iraanse marine meldt inmiddels negentien dodelijke slachtoffers. Ook zijn er vijftien gewonden.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi