Laatste nieuws over teheran
81 t/m 100 (van 126 artikelen)
8 jun 18:26
Bijna 550 restaurants en cafés in Teheran zijn door de autoriteiten gesloten, omdat ze zich schuldig maakten aan schendingen van de strenge islamitische regels. Dit heeft de politie in de Iraanse hoofdstad bekendgemaakt.
2 jun 16:09
De Verenigde Staten zijn bereid om zonder voorwaarden vooraf met Iran te gaan praten over het verminderen van de spanningen tussen de twee landen. Dat heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo zondag gezegd.
17:50
Een Nederlandse en een Britse diplomaat zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag door de politie in Iran gearresteerd. Volgens het Iraanse persbureau Tasnim werden de twee opgepakt op een gemengd feestje in het noorden van de hoofdstad Teheran.
25 mei 14:13
Iran dreigt Amerikaanse oorlogsschepen tot zinken te brengen met "geheime wapens". Teheran reageerde zaterdag op de aankondiging van de VS dat die ongeveer 1500 extra militairen naar het Midden-Oosten sturen vanwege de oplopende spanningen met Iran.
24 mei 18:50
De Amerikaanse president Donald Trump stuurt wegens de toenemende spanningen met Iran ongeveer 1500 extra militairen naar het Midden-Oosten.
18 mei 15:08
De spanningen tussen Washington en Iran zijn de afgelopen dagen opgelopen.
16 mei 0:02
De Amerikaanse president Donald Trump voorspelt dat Iran op korte termijn alsnog naar de onderhandelingstafel komt. "Ik weet zeker dat Iran snel zal willen praten", schrijft hij op Twitter.
13 mei 19:35
Het zou van verantwoordelijkheid getuigen als de Verenigde Staten zich "maximaal terughoudend’’ opstellen tegenover Iran en militaire escalatie vermijden.
8 mei 22:48
De Amerikaanse president Donald Trump legt Iran meer sancties op. Die strafmaatregelen treffen belangrijke sectoren van de Iraanse economie.
8 mei 8:40
Iran stapt voor een deel uit de overeenkomst die het heeft gesloten met westerse landen over zijn atoomprogramma en dreigt met het hervatten van de productie van hoogverrijkt uranium.
7 jun 11:15
Door twee terroristische aanslagen in Teheran zijn volgens Iraanse media woensdag zeker zeven doden en tal van gewonden gevallen.
22 mei 18:54
De Iraanse president Hassan Rohani heeft maandag op de televisie gezegd dat Teheran doorgaat met zijn raketprogramma.
18:20
Iran beweert dat het een Amerikaanse drone heeft nagemaakt.
4 apr 22:16
Vrouwelijk vliegend personeel van Air France mag weigeren te worden ingezet op vluchten naar Iran.
19 jan 12:41
Ali B en Streetlab hebben een NPO Gemist Award gekregen. Dat schrijft de NPO in een persbericht.
5 jan 8:07
De Golfstaat Bahrein heeft in navolging van Saudi-Arabië de diplomatieke betrekkingen met Iran verbroken.
7 okt 13:43
De Iraanse ayatollah Ali Khamenei wijst verdere onderhandelingen met de Verenigde Staten af.
23 jul 14:55
De sjiitische staat Iran heeft dit jaar al bijna zevenhonderd mensen geëxecuteerd, bijna evenveel als over heel 2014.
9 sep 13:34
Een Iraanse social media activist heeft de doodstraf gekregen voor zijn vermeende belediging van onze geliefde profeet Mohammed (vzmh).
8 okt 20:32
Een bekende Iraanse oppositieblogger is veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf voor het verspreiden van tegen de regering gerichte 'propaganda'.
<< < 3 4 5 6 7 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi