Laatste nieuws over terreur
61 t/m 80 (van 452 artikelen)
16:42
De grootste anti-terreurofficier van Groot-Brittannië, Neil Basu, zegt dat de politie de dreiging serieus neemt
10 sep 13:46
De leden van de cel waren van plan terroristische aanslagen te plegen op "strategische en gevoelige locaties" in Marokko.
10 aug 23:46
In een huis in de Noorse plaats Bærum waar zaterdag een schietpartij in een moskee was, is een dode vrouw gevonden.
10 aug 21:15
De vermoedelijke terrorist die schoten loste in het al-Noor Islamic Centre in de buurt van de Noorse hoofdstad is een "jonge blanke man".
3 jul 21:54
Te midden van de 'minder Marokkanen'-rechtszaak roept de PPV-voorman op internet op om 'overlastgevend tuig' aan te pakken in een tweet waarin de Marokkaanse vlag wordt afgebeeld.
2 jun 18:48
De 26-jarige Mohamed el-Hafiani verliest de Franse nationaliteit voor deelname aan een terroristische organisatie
2 jun 17:10
De kolonisten braken de Al-Mugharbah poort van de moskee onder bescherming van de Israëlische politie
17 mei 11:59
Wel zijn er volgens het PBC aanwijzingen voor psychische problemen.
13 mei 14:58
De overheid blokkeert tijdelijk veel social media kanalen, waaronder Facebook en WhatsApp, om mensen te stoppen met het aanzetten tot geweld tegen moslims
13 mei 14:16
In het onderzoek naar de Pakistaan Juniad I. , die ervan wordt verdacht dat hij een terroristische aanslag wilde plegen op Geert Wilders, zullen getuigen worden gehoord in Italië en mogelijk in Frankrijk.
11 mei 19:09
In Salé is een taxichauffeur tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld omdat hij via WhatsApp een video van de moorden in Imlil had gedeeld.
10 mei 17:15
Bij de autoriteiten op Sri Lanka is de angst voor meer terreurdaden geweken. Legercommandant Mahesh Senanayake zei vrijdag dat de dreiging nu tot een minimum is beperkt.
9 mei 12:23
De 'Balie-jihadist' ontkent met klem de beschuldigingen tegen hem.
2 mei 18:33
Ongeveer zes weken na de aanslagen in het Nieuw-Zeelandse Christchurch is nog een slachtoffer bezweken aan zijn verwondingen. Het gaat om een Turks staatsburger en zijn dood werd donderdag door de Turkse minister van Buitenlandse Zaken bekendgemaakt.
29 apr 20:02
De leider van terreurorganisatie Daesh, Abu Bakr al-Baghdadi, is voor het eerst in vijf jaar weer op een video verschenen.
29 apr 12:47
De Franse autoriteiten hebben vier mensen opgepakt vanwege een geplande aanslag. Het gaat om drie volwassenen en een tiener, zeggen aanklagers.
26 apr 11:01
De politie in Sri Lanka zoekt naar zeker 140 mensen die banden hebben met de islamitische groep die verantwoordelijk wordt gehouden voor de aanslagen op kerken en hotels, waardoor ongeveer 250 mensen omkwamen.
24 apr 18:03
Onderzoeken naar de ontmantelde terreurcel op dinsdagochtend in Salé hebben de arrestatie in Dakhla mogelijk gemaakt van een man waarvan wordt vermoed dat hij connecties heeft met leden van deze cel.
23 apr 14:46
De Tweede Kamer heeft dinsdag de bloedige aanslagen op Pasen in Sri Lanka herdacht, waarbij ook drie Nederlanders om het leven kwamen. "Een laffe terreurdaad", zei Kamervoorzitter Khadija Arib. "Hele gezinnen zijn verscheurd, zomaar vanuit het niets."
23 apr 14:01
Als onderdeel van de ontmanteling van een terreurcel werden vandaag in de vroege ochtend zes mensen gearresteerd in Hay Laayayda in Salé.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi