Laatste nieuws over terreurverdachte
21 t/m 40 (van 66 artikelen)
17 aug 16:15
Terreurverdachte Salah Abdeslam moet zich voor de Belgische rechter verantwoorden voor de schietpartij in Brussel waarbij vorig jaar maart drie agenten gewond raakten.
6 jul 14:06
De Belgische justitie is op zoek naar minstens één lid van de terreurcel waarvan woensdag twee leden werd opgepakt. Het federaal parket houdt er rekening mee dat eventuele terreurplannen versneld worden uitgevoerd.
21 jun 14:45
De politie heeft vorige week in Utrecht een 18-jarige jongen opgepakt wegens mogelijke betrokkenheid bij een terroristisch misdrijf. Dat meldt het Landelijk parket woensdag.
5 mei 20:35
In de buurt van een Franse luchtmachtbasis in Evreux in Normandië is vrijdag een man gearresteerd die mogelijk van plan was een aanslag te plegen.
2 mei 14:03
Een arrestatieteam heeft woensdagavond een terreurverdachte opgepakt in Sint-Oedenrode.
25 apr 13:04
Volgens de Spaanse politie zijn de terreurverdachten mannen tussen 31 en 39 jaar van Marokkaanse afkomst.
1 feb 8:04
De Duitse politie heeft dinsdag in Berlijn drie terreurverdachten opgepakt. De politie doorzocht tevens enkele woningen.
30 jan 16:45
Terreurverdachte Mohamed Abrini is maandag in Frankrijk officieel aangeklaagd voor betrokkenheid bij de aanslagen van november 2015 in Parijs.
22 jan 21:01
Duitsland heeft een terreurverdachte opgepakt die mogelijk samenwerkte met een jongen die in Wenen werd gearresteerd omdat hij plannen had voor een aanslag.
13 jan 11:24
Een 33-jarige terreurverdachte uit Eindhoven die vorig jaar via Bulgarije naar Syrië wilde reizen is vrijdagochtend op Schiphol aangehouden.
4 jan 8:06
De aanstaande Amerikaanse president Donald Trump wil dat er geen gevangenen meer worden vrijgelaten uit het Amerikaanse detentiecentrum voor terreurverdachten in Guantanamo Bay.
20 dec 16:33
De terreurverdachte die twee weken geleden in Rotterdam is opgepakt, blijft nog zestig dagen vastzitten.
12 nov 14:57
De man uit Tsjaad werd afgelopen mei in Tanger gearresteerd en is donderdag veroordeeld tot twintig jaar in de gevangenis wegens terrorisme door het Hof van Beroep in Rabat.
2 nov 16:35
Een Nederlandse terreurverdachte die gesignaleerd stond, kon dit jaar in Düsseldorf toch het vliegtuig naar Turkije nemen doordat een telefoonstoring zorgde voor vertraging bij het uitvaardigen van een arrestatiebevel.
22 sep 20:01
Het maakt niet uit in welk gat je verstopt bent, de Marokkaanse anti-terreureenheden vinden je wel. Zo blijkt maar weer opnieuw uit een nieuwe arrestatie in een klein plekje in Meknes.
24 jun 13:49
Een terroristische cel, bestaande uit tien leden, is gisteren ontmanteld door het Centraal Bureau voor Gerechtelijk Onderzoek (BCIJ).
19 jun 17:10
Een groep terreurverdachten heeft in Marokko celstraffen tot zes jaar gekregen.
19 jun 16:07
De Belgische justitie heeft zaterdag drie mensen beschuldigd van pogingen tot moord in een terroristische context.
18 jun 15:00
De Belgische politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag nog eens twaalf terreurverdachten opgepakt.
30 mrt 12:24
Twee terreurverdachten (43 en 47 jaar) die zondagmiddag in Rotterdam zijn gearresteerd, worden woensdag voorgeleid aan de onderzoeksrechter.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi